Gość 05.05.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Zakupiłam komplet do napojów: dzbanek i 6 szklanek - ładny ale prosty, który pasuje w każdym domu. Teska się okropnie ucieszyła, bo okazało się, że nieopatrznie pooddawała dużo różnych kubków i naczyń przy przeprowadzce a dopiero w nowym domu zaczęła korzystać ze zmywarki i nie zdawała sobie sprawy, jak dużo szklanek trzeba wtedy mieć. No i stwierdziła, że nie wie jak to możliwe, że dopiero teraz kupiła to wspaniałe urządzenie Ja to rozumiem, bo korzystam ze zmywarki już ponad 7 lat i zupełnie nie wyobrażam sobie bez niej życia. Przy okazji przekażę Tesce Wasze pozdrowienia. Trzymajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.05.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 ooo to juz wiemy co to za prezencik rzeczywiście utrafiłaś chyba dobrze ......a po dalszej lekturze to chyba nic innego mi nie pozostaje jak zastanawiać sie nad zmywarką pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Ivonesca - bez zmywarki nie ma życia! Jak zakupisz, to zrozumiesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.05.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 A jak ktoś lubi zmywanie? Mój mąż na przykład twierdzi, że lubi Dlatego zakupił drogi, duży zlewozmywak z drogą baterią a miejsce na zmywarkę na razie zostanie sobie zasłonięte frontem od szafki Niestety, nie wszystko można mieć od razu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 07.05.2004 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Ivette, brawo, daj znać jak zaczną. Ja ciągle nie mogę wyjść z podziwu nad tym szwedem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.05.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 tak też interesuję się terminem lipcowym. nieważne ile skończę, ja w lipcu muszę ZAMIESZKAĆ i już, choćby na kartonie i betonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.05.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Ivette - gratulki no to, nie bądź wiśnia. przestań już się włóczyć na wyjazdach i zaproś na jakieś piwo i oglądanie chatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.05.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Czupurku - będę na budowie jutro o 12.00 ale niestety nie na piwko tylko służbowo Jak znajdziesz czas - to zapraszam na oględzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.05.2004 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 mnie też nie było w pracy przy kompie. poczekam na inny termin pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 31.05.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 no, no gratulki ... tynki wszystko w planie tylko pozazdrościć a na tą pulę to też ostrzę pazurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.06.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 fajnie że wszystko z planem.....i Szwed na miejscu ....no i dziewczyny może nie będziecie takie i się podzielicie tą pulą....idę skreślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.06.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 ja puściłam w niedzielę (czy w sobotę) nie pamiętam. 1 zakład na chybił trafił (też była kumulacja) i co? ano nic, nawet jedynki nie było ale może w środę? życzę wszystkim wysokich wygranych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.06.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 czupurek - trzeba skreślać a nie na łatwizne poszłaś i chybił trafił puściłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.06.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Ivette gratulki życze żeby wszystko szło zgodnie z planem Widze że Wszyscy czekamy na wygraną więc niech się nam poszczęści pulka tak duża że starczy dla nas wszystkich Pozdrawiam Aga. Ps. Może jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.06.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 jeden skreśliłam, jeden na "chybił' i co? i nic dwójka jedna była może następnym razem.... mąż mówi, że powinniśmy iść do kasyna, tam prawdopodobieństwo wygranej większe, tylko skąd wziąść forsę na przegranie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Dziewczyny - a ja trafiłam 4-kę i dostanę 132 zł A za 5-kę płacą już ponad 5 tys. - ale by mi się przydało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.06.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 no to, super gratulacje z wygranej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.06.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Ivette: 2,8,12.. a która czwarta???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Maksiu - i 49. Zabrakło mi 15 i 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Czupurku - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts