S.P. 09.07.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Iwona, o ile cię znam to dasz rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 09.07.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 To prawda, tzn. zgadzam się z S.P., optymizmem mogłabyś obdzielić z pół forum. Ten facet, co u ciebie klei, może zgodziłby się u nas? Zapytaj - za jakiś miesiąc - w Pniewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Ivonesca - dzięki! Tylko czasu i pieniędzy mam deficyt NO i roboty w pracy tyle, że po południu myślę o tym, że jutro boję się iść do pracy S.P. - dzięki za wsparcie i zrozumienie:D Czupurku - będzie OK - trzymaj się! Takie babki jak my to świat do przodu pchają Józia - dzięki wielkie i spytam go. Pozdrawiam wszystkie Wierne Czytelniczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 Ivette dasz radę wierzę w Ciebie i trzymam kciuki - powodzenia Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.07.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Aga - dzięki i pozdrowionka serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 15.07.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Ivette, zauważyłam, że czekam co znowu naskrobiesz w swoim dzienniku i traktuję go jak instrukcję. Fajnie, bo w postępie prac jestem krok za tobą. Też jesteśmy zmęczeni i też ze zmęczeni nie śpimy, tylko gadamy o budowie. Jutro powiem więcej, bo idę do domu. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.07.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 suuuuuuuuuuper. u mnie wolniej bo, hamuje kaska, ale i tak się przenoszę na przełomie miesiąca, choćby na betony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.07.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 radosna ivette - tryska, tryska z Ciebie energią i dobrym humorem...i zmęczenia nic a nic nie widać już ktoś kiedyś pisał że tą radością byś mogła obdzielić pół forum trzymam znów kciuki za terminy...i żadnych nieprzewidzianych problemów pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Dziewczyny - moje Drogie Czytelniczki! Dziękuję za miłe słowa i pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.07.2004 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 To ja też ja wyżej dziewczyny trzymam kciuki i pobieram nauki Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Aga - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.07.2004 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Nie pamiętam żeby jakieś problemy zatrzymały Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2004 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Magi - tenkju weri macz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.08.2004 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Ivette Kiedy zdjęcia i czemu tak późno? Czekasz na koniec lata z niecierpliwością Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2004 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Magi - bo ja cyfrówki nie mam... Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.08.2004 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 ja też nie mam więc wiem w czym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.08.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Ivetko Ty to jesteś super babka!!! Nie łam się, wszystko będzie gucio! A wiesz co mi się w Tobie podoba, że też jesteś zwariowaną optymistką! P.S. gdzie mogę obejrzeć zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.08.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 tu nadaje Twoja wierna czytelniczka nic się nie łam, choć wiem że to łatwo powiedzieć najgorzej to z tymi kolorami....na takim małym wzorniku wygląda całkiem inaczej...u nas było to samo Naczytałam się żeby brać zawsze o ton jaśniejszy niż na wzorniku....no i wzięłam....no i w efekcie mam w salonie kolor jaśniejszy niż chciałam ...ale trudno ...tak już zostawiłam.....do następnego malowania też bym chciała pooglądać już zdjątka...ale wiem jak to jest bez cyfrówki pozdrawiam baaaaardzo serdecznie i wierzę że przeprowadzka uda się w terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.08.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Ivett no zwykła ludzka zazdrość serce zalewa w związku z tą sierpniową przeprowadzką (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Dzeiwczyny moje kochane! Dziękuję za miłe słowa i postaram się z tymi zdjęciami! Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts