Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika Ivette

Recommended Posts

• Odpowiedzi 280
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ivonesca - dzięki! :D Tylko czasu i pieniędzy mam deficyt :-? NO i roboty w pracy tyle, że po południu myślę o tym, że jutro boję się iść do pracy :x

S.P. - dzięki za wsparcie i zrozumienie:D :wink:

Czupurku - będzie OK - trzymaj się! Takie babki jak my to świat do przodu pchają :D :wink:

Józia - dzięki wielkie i spytam go.

Pozdrawiam wszystkie Wierne Czytelniczki! :D :D

radosna ivette - tryska, tryska z Ciebie energią i dobrym humorem...i zmęczenia nic a nic nie widać ;-) już ktoś kiedyś pisał że tą radością byś mogła obdzielić pół forum :lol:

trzymam znów kciuki za terminy...i żadnych nieprzewidzianych problemów :-)

pozdrawiam serdecznie

• 3 weeks później...

tu nadaje Twoja wierna czytelniczka 8)

nic się nie łam, choć wiem że to łatwo powiedzieć :(

najgorzej to z tymi kolorami....na takim małym wzorniku wygląda całkiem inaczej...u nas było to samo :( Naczytałam się żeby brać zawsze o ton jaśniejszy niż na wzorniku....no i wzięłam....no i w efekcie mam w salonie kolor jaśniejszy niż chciałam :evil: ...ale trudno ...tak już zostawiłam.....do następnego malowania :wink:

też bym chciała pooglądać już zdjątka...ale wiem jak to jest bez cyfrówki :wink:

pozdrawiam baaaaardzo serdecznie i wierzę że przeprowadzka uda się w terminie :D