Gość 02.10.2003 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Maksiu - na jednej palecie było 6 paczek po 40 szt. co daje 240 szt. Myślę, myślę - chodzi może o "dopracowanie" ganku - typu dopieszczenie klinkierkiem albo coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.10.2003 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Ivette: hmmm dobra jestes w te klocki.. cola jest twoja..bede konczyl murki na ganku, jeszcze po jednej warswie cegly klinkierowej i od gory plytki klinkierowe... w przyszlym tygodniupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.10.2003 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 No to sie wcale nie dziwie ze dachowki byly potłuczone bo taka paczka 40 sztuk dachowki to prawie 200 kg... i jak jedna na drugiej, a moze nawet i trzecia to spory ciezar..a jeszcze jak gdzies sie obila paleta to klopot gotowy.. ja mialem kazda paczke osobno na malych pojedynczych paletachpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2003 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Maksiu - ekstra! Zgadłam! jednak powoli też robię się ekspertem od budowy ha,ha A kiedy dostanę moją colę? O naszym spotkaniu grupowym cosik ucichło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.10.2003 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Ivette: nie da sie ukryć że robisz sie coraz większym ekspertem...a co coli to tak jak napisałaś, na naszym spotkaniu grupowym, trzeba ponownie poruszyć temat na łamach naszej grupypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.10.2003 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 ivette - czyli domek będzie miał już swoją "czapkę" super na pewno będzie wyglądał z dachem - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.10.2003 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 ivette - na pewno nie będzie źle może ten pan Cię rozbawi http://home.wanadoo.nl/de.animaties/mrbeen.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.10.2003 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Dzięki Ivonesca! Jasiu Fasola naprawdę mnie rozbawił! Chociaż przy okazji dzisiaj usłyszałam, że Urzędowski to be - a ja już zamówiłam u nich okna I co teraz? Przecież opinie były dobre! Może moje będa OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.10.2003 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Ludzie - no piszcie jakieś komentarze. Wszyscy tylko cytają cichaczem i nic! Żadnych komentarzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.10.2003 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 nic sie nie martw - czytamy, czytamy i cieszymy się z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.10.2003 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Dzięki Ivonesca! na Ciebie zawsze mogę liczyć Pozdrawiam serdecznie! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.10.2003 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 wyczytałam u Teski w komentarzach że spotkałaś się z nią? było jakies większe spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.10.2003 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Nie było większego spotkania - to były niedzielne odwiedzinki - ale ma fajny dom, choć ja niespecjalnie gustuję w parterowych. Ale ta Irma to naprawdę jest super. No i Teska ma już tyle zrobione! Nic tylko kafelkować, panelować, wstawiać kiblelki i graty i mieszkać, mieszkać, mieszkać!!!! Tak mnie ta nadchodząca zima denerwuje, że nie wiem co!!! Aż tupię nogami, żeby wszystko robić a tu zimno jak cholera! No ale trudno, chyba po wstawieniu okien, drzwi i bramy garażowej trzeba będzie zrobić przerwę zimową......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.10.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 witaj ! ale dałaś popalić budowlańcom....jakbym czasem siebie słyszała czyżby imię odpowiadało za pewne cechy? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.10.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Ivonesca - no musi być cóś w naszym imieniu; raczej nie spotkałam Iwony rozlazłej. wszsytkie wiedzą czego chcą, choć to bardzo miłe dziewczyny. ale jak się wkurzą to bez kija nie podchodź Dzięki za czytanie moich wypocin no i to wsparcie duchowe... Dziękuję i buziaczki Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.10.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 coś w tym musi być pozdrawiam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.10.2003 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 a jak postępy u Ciebie? coś nie piszesz ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2003 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 taaa....znam tez Iwonkę....do niej wogóle jak zła nie podchodz...ale ogólnie miła kobitka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.10.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 no właśnie o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.10.2003 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 ivette - postaram się coś nastukać ale ogólnie niewiele się dzieje - czekam na odpowiedź z banku...a od tego zależy czy będę miała o czym pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts