Gość 17.10.2003 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Ivonesca - to trzymam kciuki za bank! Miłego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2003 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Miłego weekendu wszystkim Iwonkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.10.2003 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 ivette - my to się nie popisaliśmy z kominami, tzn. zagapilismy się i zamiast od razu mieć ładne kominy to mamy na razie tylko otynkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.10.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Ivonesca - to szkoda, bo one są naprawdę śliczne! Zawsze nam się podobały z klinkierku. A co u Ciebie, jak walka z bankiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.10.2003 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 w czwartek powinna byc odpowiedź....w piątek robili zdjęcia naszego domku...mąż był przy tym...mówił że weszli w każdą dziurę i wszystko napstrykali. moze uda mi się od nich wydębić te zdjęcia? miałabym co wrzucic do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.10.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 To powodzenia! Ale zdjęć to chyba nie oddadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.10.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 robili aparatem cyfrowym, więc teoretycznie mogliby je przesłać właśnie wysłałam im taką prośbę.....ciekawe co oni na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.10.2003 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Ivette moja droga koleżanko, ja w temacie rynien.. a właściwie koloru rynien.... czy próbowałaś sobie wyobrazić jak by wyglądały na budynku rynny w kolerze ceglastym??? jesli nie to spróbuj to zrobić, a sama sobie odpowiesz na pytanie dlaczego takich rynien nie można kupićpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.10.2003 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Maksiu - no chyba mi podpadłeś.Właśnie Plannja robi ceglaste rynny, tylko że one są z blachy i dzisiaj je przykładałam do dachówki i wyglądają PIĘKNIE.A różnica w cenie wyszła 50,-zł do plastikowych - więc je weżmiemy - i jakość Plannji jest bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.10.2003 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 No cóż Ivette, skoro podpadłem to mam przechlapane.. ale poglądu nie zmienie...nie podobaja mi sie ceglaste rynny przy ceglastej dachowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzenna Kielan 29.10.2003 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Ivette, bardzo dużo ciepłego optymizmu wyłazi z tego dziennika. Fajnie się go czyta Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.10.2003 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Marzenna Kielan - dziękuję za miłe słowa. Cieszę się, że moje pisanie sprawia innym przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.10.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 ivette - ale miałam zaległości w czytanie Twego dziennika ale dziś wszystko nadrobiłam kolorek fajny - i włosów (podglądałam zdjęcia u maksia ) i rynien właśnie ja mam brązowe plastikowe Scala do ceglanej dachówki i pewnie po stokroć lepsze byłyby takie jak Twoje upust na okna dachowe niezły, no, no, no pozdrowienia P.S. Widzę że i całe spotkanie i jego opis profesjonalne nie to co nasze wrocławskie potyczki ogniskowo-piwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.11.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 no i co tam słychać u mojej imienniczki ??? brakuje mi nowych wpisów do czytania w Twym dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.12.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 o, nareszcie miałam co czytać choć z pewnym opóźnieniem, bo coś ostatnio brakuje mi godzin w dobie domek jest sliczny tylko kiedy robiłaś te zdjęcia snieg na dachu czekam na więcej ujęć najbardziej podoba mi się to zadaszenie - tam bedzie taras ? i kolor dachówki ....a jaki kolor w końcu będą miały rynny? Domek wyglada na bardzo przytulny pozdrawiam serdecznie p.s. u mnie czekam jescze na rurę do kominka i będzie można rozpalić pierwszy raz !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2003 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Cześć Ivonesca! Na górze jest duuuuuuży taras 27m2 z naszej sypialni - można na nim siedzieć rankiem albo wieczorkiem i nikt cię tam nie zobaczy - mamy różne plany, co będziemy tam robić Dachówka to ceglasta podwójna esówka Euronitu. A śnieg na dachu chwyciłam w dniu naszego forumowego spotkania, czy jakiś miesiąć temu. Mój dom stoi w miejscu najwyższym w Szczecinie - 160m npm i dlatego śnieg się utrzymał, bo go mróz przytrzymał. Rynny mamy stalowe szwedzkie PLANNJA - kolor ceglasty - no po prostu piękne, ani prze chwilę nie żałowałam, że je kupiliśmy - naprawdę śliczne! W sobotę tj. pojutrze zamykamy stan tzn. wstawiają okna, drzwi zewnętrzne i bramę garażową, to zrobię nowe zdjecia i uśmiechnę się do Maksia, żeby zeskanował i zaserwerował Ja też nie mam na nic czasu i dlatego mało piszę. Ale wszystko idzie OK i tak ma być. Planujemy jeszcze w grudniu zrobić instalację grzewczą, wodną, gazową i kanalizacyjną oraz elektrykę i wylewki - jak się uda - oczywiście zależy od pogody. Wzięliśmy piec kondensacyjny Buderusa i za wszystkie istalacje z grzejnikami, pogodówką i ogrzewaniem podłogowym w łazniekach i kuchni zapłacimy 17 tys. - dobra cena, nie? Nie dotyczy to naturalnie elektryki - zrobi mój mąż. Już rozpalasz w kominku? Ale fajnie! Cieszę się razem z Tobą! Mam nadzieję, że spotkamy się spotkaniu forumowym w Warszawie - liczę, że przyjedziesz! Pozdrawiam serdecznie iwoniskowo! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.12.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 trzymam kciuki za okna i drzwi !!!! a na spotkanie zapisałam się i mam nadzieję że uda się dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Dzięki! Jutro się będzie działo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.12.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 a ja musze jutro wyjechać służbowo a miałam miec obchód po sklepach z wykładzinami, kuchenkami, bateriami kuchennymi itp, itd.... nie wiem kiedy to zrobić zostaje tylko niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2003 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Skąd ja to znam? Ciągle za mało czasu na wszystko!!!!!! No więc: welcome in the club! Nie bój nic - będzie dobrze! Trzymam kciuki! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts