maksiu 08.12.2003 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 SUPER!!!! no to pewien etap za wami, patrząc na postępy prac, wierze ze uda wam się zrealizować plany na ten rokgorąco pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.12.2003 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 Maksiu - dzięki za słowa otuchy Mam nadzieję, że się uda - a jak nie, to nie ma tragedii - poczekamy do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.12.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 ivette- czekam na zdjęcia okienek pewnie teraz domek wygląda jeszcze piękniej a jeszcze słów kilka w sprawie tarasu.....super sprawa i takie miejsce że taras jest a z zewnatrz go nie widać - przynajmniej tak mi się wydaje weekend był odlotowy zaraz coś skrobnę w dzienniku to będziesz mogła poczytać ogólnie rzecz biorąc - jeszcze nigdy nie wróciłam z zakupów o 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.12.2003 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 Ivette: a co ma sie nie udać.. grunt to wierzyc w powodzenie... a z reszta dacie juz sobie jakos sposobpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.12.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 ivette - święta w NOWYM DOMKU !!!!! czujesz to...udało się...hip hip hurrra!!!!!!!!!! pozdrawiam świątecznie i zyczę dalszej wytrwałości w budowaniu i oczywiście pisaniu dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.01.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 a witam, witam po dłuższej nieobecności ale widzę że powód tej nieobecności był ważny - zakupy jak się patrzy czyli juz chyba bliżej niz dalej trzymam kciuki za lipiec !!!!!!!!!! pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.01.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Cześć Ivonesca! Miło Cię znowu słyszeć. A Wy już mieszkacie?Te zakupy to fajna sprawa. Dzisiaj lecimy po bidecik. A przyjedziesz do Warszawy? Bo my z Teską się wybieramy. Pozdrawiam serdecznie1 Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.01.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 mieszkamy, mieszkamy musze uzupełnic dziennik a do Warszawy sie wybieram - przynajmniej jak na dzień dzisiejszy PS. zakupy - a i owszem - byleby kaska była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 28.01.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Ivette. Jaki bidecik - i czy z klapka czy bez? i gdzie tanie ładne kanapy? I z czego podłoga - nic konkretów. Moja droga! tak nie można Proszę o kontakt na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.01.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 ivette - jak to podloga?? no podziel się z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.01.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Ivonesca - no bo my kupujemy już materiały na wykończenie, żeby wszystko już było na wiosnę - no i ceny powolutku podnoszą a poza tym my nie dostaniemy zwrotu tych 15%, bo korzystamy z dużej ulgi - więc trzeba się spręzyć przed 30.04. Podłoga - panele melaminowe firmy WITEX - pięęęęęękne - mahoń indonezyjny - podwójna klepka - CUDO!!!! No więc zakupimy i będziemy się na nią z lubością gapić! A kupić trzeba, bo od natłoku informacji i różnych przemyślneń można zwariować. Ale mimo to jest pięknie! A jutro kończę 36 lat - trochę mi smutno sama nie wiem czemu.... Pozdrawiam iwoniskowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.01.2004 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 ivette - pytanie miało być "jaka" tylko zjadło mi literkę a i już dziś składam najlepsze życzenia, przede wszystkim dotrzymania terminu przeprowadzki !!!!!! pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 28.01.2004 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Droga Ivette Nie pękaj! kobiety żyją dłużej Juz dzisiaj przyjmij jutrzejsze gratulacje z okazji tak sędziwego wieku Stoooo laaaat!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.01.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Joasia i Ivonesca - dziękuję za życzenia. I juz nie pękam - kobiety górą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.01.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Moja najlepsza koleżanko... chciałbym w imieniu swoim i mojej rodzinki złożyć Ci najlepsze życzenia urodzionowe, wszelkiego dobra, szczęścia i pomyślności w życiu i żeby nigdy uśmiech nie schodził z Twojej twarzy, no i czekamy na zaproszenie na parapetówkę a ponieważ nie mogliśmy się decydować które kwiaty wybrać to dostaniesz trzy bukieciki, od każdego z nas po jednym.http://212.244.189.200/ivette/s28.jpgod Agnieszkihttp://212.244.189.200/ivette/s46.jpgod Małgosihttp://212.244.189.200/ivette/s43.jpgode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.01.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Maksiu!Serdecznie dziekuję za te piękne życzenia i wspaniałe bukiety!Podziękuj ode mnie Agnieszce i Małgosi.Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 03.02.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 ivette Jakże ja się cieszę, że Ty się cieszysz. Znam taki stan euforyczny, kiedy się wybiera takie fajne elementy stałego wykończenia domu. Marka cieszyło bardziej jak rosły mury, mnie jak zaczęły się odgruzowywać wnętrza i przybierać bardziej domowy wygląd. Może zamieścisz jakieś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 03.02.2004 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 ivett, ten sloga z przeinwestowaniem jest the best. Właśnie tak tłumaczę mężowi, kiedy roważa kotłownię za 18 tys. i tak też tłumaczę dlaczego chcę panela na podłodze a nie parkiet - cyklinowanie to też wydatek i problem, a lepiej poniszczone dużo tańsze w zakupie panele, zdjąć i połozyć nowe - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.02.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 ivette- a jeszcze fajniej będzie, jak wszystkie te kafle zobaczysz ułożone !!!! życzę Ci oby było to jak najprędzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 No Ivonesca! My to się rozumiemy na odległość - to się po prostu czuje!Już się nie mogę doczekać na nasze spotkanie w Warszawie! Na szczęście dla mnie mój mąż i ja jesteśmy zgodni w braku przeinwestowywania i to nam ułatwia dokonywanie wyborów. Pozdrawiam serdecznie!Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts