Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika Ivette

Recommended Posts

• Odpowiedzi 280
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ivette- czekam na zdjęcia okienek :-) pewnie teraz domek wygląda jeszcze piękniej :-)

a jeszcze słów kilka w sprawie tarasu.....super sprawa i takie miejsce że taras jest a z zewnatrz go nie widać - przynajmniej tak mi się wydaje ;-)

weekend był odlotowy :roll: zaraz coś skrobnę w dzienniku to będziesz mogła poczytać :-) ogólnie rzecz biorąc - jeszcze nigdy nie wróciłam z zakupów o 23 :roll:

• 3 weeks później...
  • 5 weeks później...

Ivonesca - no bo my kupujemy już materiały na wykończenie, żeby wszystko już było na wiosnę - no i ceny powolutku podnoszą a poza tym my nie dostaniemy zwrotu tych 15%, bo korzystamy z dużej ulgi - więc trzeba się spręzyć przed 30.04.

Podłoga - panele melaminowe firmy WITEX - pięęęęęękne - mahoń indonezyjny - podwójna klepka - CUDO!!!! No więc zakupimy i będziemy się na nią z lubością gapić! A kupić trzeba, bo od natłoku informacji i różnych przemyślneń można zwariować.

Ale mimo to jest pięknie! A jutro kończę 36 lat - trochę mi smutno sama nie wiem czemu....

Pozdrawiam iwoniskowo!

Moja najlepsza koleżanko... chciałbym w imieniu swoim i mojej rodzinki złożyć Ci najlepsze życzenia urodzionowe, wszelkiego dobra, szczęścia i pomyślności w życiu i żeby nigdy uśmiech nie schodził z Twojej twarzy, no i czekamy na zaproszenie na parapetówkę

a ponieważ nie mogliśmy się decydować które kwiaty wybrać to dostaniesz trzy bukieciki, od każdego z nas po jednym.

http://212.244.189.200/ivette/s28.jpgod Agnieszki

http://212.244.189.200/ivette/s46.jpgod Małgosi

http://212.244.189.200/ivette/s43.jpgode mnie

ivette

Jakże ja się cieszę, że Ty się cieszysz. Znam taki stan euforyczny, kiedy się wybiera takie fajne elementy stałego wykończenia domu. Marka cieszyło bardziej jak rosły mury, mnie jak zaczęły się odgruzowywać wnętrza i przybierać bardziej domowy wygląd.

Może zamieścisz jakieś zdjęcia. :lol:

ivett, ten sloga z przeinwestowaniem jest the best.

:roll: Właśnie tak tłumaczę mężowi, kiedy roważa kotłownię za 18 tys. i tak też tłumaczę dlaczego chcę panela na podłodze a nie parkiet - cyklinowanie to też wydatek i problem, a lepiej poniszczone dużo tańsze w zakupie panele, zdjąć i połozyć nowe - :D

No Ivonesca! My to się rozumiemy na odległość - to się po prostu czuje!

Już się nie mogę doczekać na nasze spotkanie w Warszawie!

Na szczęście dla mnie mój mąż i ja jesteśmy zgodni w braku przeinwestowywania i to nam ułatwia dokonywanie wyborów.

Pozdrawiam serdecznie!

Ivette