Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika Ivette

Recommended Posts

Ivette - a jak nazywa się ta kabina i brodzik? Pablo? Jeśli tak to będziemy mieć taką samą :lol:

Tez mamy taki niziutki 5 cm brodzik - zwróć tylko uwage na syfon przy tym brodziku, bo my musimy zdemontowac kabine i brodzik :cry: , bo syfon jest jakos źle podłączony i "zapachy" z szamba przdostają się do łazienki :-(

Nasz hydraulik na pewno coś poplątał, bo stwierdził ze przy tym brodziku jest zły brodzik i coś tam pokombinował z 2 róznych zrobił jeden....tylko mu trochę części zostało.....chyba tych ważnych :evil:

• Odpowiedzi 280
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moira i Zielona - dzięki za wsparcie - naprawdę jest cudnie, choć niektórzy mówili, że to horror - ale nie dla mnie! :D Trzymamy się założonych funduszy i basta.

Ivonesca - my mamy rozsuwane na środku.

Pozdrawiam serdecznie budujące kobitki! Ivette

ivette toż wy prawie na swoim, a te poczynione zakupy są imponujące. ja niestety z różnych powodów nie kupuję na zapas. dość powiedzieć, że poszczególne prace jakoś tak zawsze więcej kosztują niż szacujemy z wykonawcami.

dałaś termin lipiec - przy tym zaawansowaniu pewnie będzie i wcześniej, czyli całe lato na trawce.

trzymam kciuki

Witaj Ivett!

Tak jak kilka dni temu na forum tak i dziś pochwalę się, że z prawdziwą przyjemnością przeczytałam Twój dziennik. Tak trzymaj. My w dalszym ciągu na początku drogi budowlanej. Tylko Wam pozazdrościć, że niedługo zamieszkacie w swoim wymarzonym domku.

Myślę, że niedługo się spotkamy na zlocie forumowiczów. Data ustalona tylko jeszcze miejsce.

Pozdrawiam

Ula

Cześć Ulcia!

Dzięki za pochwałę :D

Jak już zaczniecie, to samo idzie - a grzebać się nie ma sensu ale i przyspieszać też nie.

Też cieszę się na nasze szczecińskie spotkanie, choć najpierw czeka mnie spotkanie ogólnopolskie w Wawie.

Pozdrawiam serdecznie!

Ivette

Ivonesca i Moira - to są drzwi firmy Beta - jest oferta chyba w całej Polsce. Są dostępne w 4 kolorach: buk, olcha, calvados i jeszcze coś. Ja mam calvados - piękny! Ivonesca - tobie też by pasował do pecana :D

Jeśli będzie brakowało czegoś - ościeżnicy albo opasek, to nalegajcie na zamówienie i otrzymacie wszystko pózniej - podają termin - po wpłacie 40% i nie musicie się o nic martwić.

Lećcie jak najszybciej, bo te drzwi u nas to idą jak świeże bułeczki - są naprawdę ładne i każde skrzydło ma już zamontowany zamek z kluczem a drzwi łazienkowe taki zamek do łazienki. Ja już w zeszłym tygodniu kupiłam do nich klamki - bo wszystko związane z drzwiami jest obecnie na promocji. Ale wczoraj mi powiedzieli, że już niedługo koniec promocji i ceny będą wyższe o ok. 30,-zł na drzwiach i ościeżnicy. Drzwi pełne kosztują 98,-zł. i tyle samo ościeżnica. Opaski na 1 parę drzwi kosztuje 45,-zł. - potrzeba dwa komplety na 1 parę drzwi, z dwóch stron.

Drzwi łazienkowe z szyba i otworami na dole oraz pokojowe z sześcioma szybami kosztują ok. 190,-zł. - ościeżnice i opaski ta sama cena, co przy pełnych. Są różne rozmiary: od 60 do 90 cm - wymiar drzwi - otwór w murze jest wtedy o 10 cm większy. No więc biegnijcie i zamawiajcie, bo taniej nie będzie! Ja oglądam takie same drzwi z firmy Frezamet i kosztowały do łazienki komplet 450,-zł. a tu wyszły coś 330,-zł. A drzwi pełne to wychodzą z ościeżnicą i opaskami 241,-zł. :D :D

Jak ja lubię takie ceny za naprawdę ładne drzwi!!!

Dzięki za uznanie i mam nadzieję, że Wam też się uda je dorwać - naprawdę polecam - 10 par drzwi za 2730,-zł!!! To chyba małe mistrzostwo świata, nie? :wink:

Czekam na info od Was, co z tego wyszło. Ivette