Ivonesca 04.02.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Ivette - a jak nazywa się ta kabina i brodzik? Pablo? Jeśli tak to będziemy mieć taką samą Tez mamy taki niziutki 5 cm brodzik - zwróć tylko uwage na syfon przy tym brodziku, bo my musimy zdemontowac kabine i brodzik , bo syfon jest jakos źle podłączony i "zapachy" z szamba przdostają się do łazienki Nasz hydraulik na pewno coś poplątał, bo stwierdził ze przy tym brodziku jest zły brodzik i coś tam pokombinował z 2 róznych zrobił jeden....tylko mu trochę części zostało.....chyba tych ważnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Ivonesca!To jest Pablo II Plus z firmy Kabi - to chyba podobny? widzisz? Nawet gusta mamy podobne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.02.2004 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 nie pamiętam czy mój to I czy II, w każdym bądź razie ma drzwi jedne, szerokie otwierajace się na lewa stronę....wybralismy chrom satyna czy jakoś tak...w kazym bądź razie nie biały. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2004 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Moira i Zielona - dzięki za wsparcie - naprawdę jest cudnie, choć niektórzy mówili, że to horror - ale nie dla mnie! Trzymamy się założonych funduszy i basta. Ivonesca - my mamy rozsuwane na środku. Pozdrawiam serdecznie budujące kobitki! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.02.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 ivette - ale szalejesz idziesz z tymi zakupami jak burza a ja mam dzisiaj parapetówę w domu część 1 wszyscy dzieci wywieźli na ferie i prawie....."wyjechali na wakacje ......" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.02.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Ivonesca -staram się Nasza starsza Joasia wczoraj wyjechała na narty do Poronina. Julia jest z nami, więc nie należymy do tych "bezdzietnych szczęśliwców". Trzymam kciuki za udaną imprezkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.02.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 ivette toż wy prawie na swoim, a te poczynione zakupy są imponujące. ja niestety z różnych powodów nie kupuję na zapas. dość powiedzieć, że poszczególne prace jakoś tak zawsze więcej kosztują niż szacujemy z wykonawcami.dałaś termin lipiec - przy tym zaawansowaniu pewnie będzie i wcześniej, czyli całe lato na trawce.trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.02.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Czupurku - dzięki. Fajna z ciebie babka - coś czuję, że się polubimy, jak się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.02.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 cóż powiedzieć miło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 11.02.2004 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Właśnie do mnie dotarło- tożmy dwa wodniki!!!Ach, aż zazdrość bierze jak się czyta o twoich postępach! Będę naśladować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Dzięki Bikosa! Mam przeczucie, że u Ciebie też wszystko pójdzie według planu - jakie fajne dziewczyny w tym Szczecinie budują, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.02.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 tu zgłasza się Wrocław ja będę juz nie mogę się doczekać mojej imienniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Ivonesca - no ja też będę Ciebie wypatrywać z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzys1719499362 12.02.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Witaj Ivett! Tak jak kilka dni temu na forum tak i dziś pochwalę się, że z prawdziwą przyjemnością przeczytałam Twój dziennik. Tak trzymaj. My w dalszym ciągu na początku drogi budowlanej. Tylko Wam pozazdrościć, że niedługo zamieszkacie w swoim wymarzonym domku. Myślę, że niedługo się spotkamy na zlocie forumowiczów. Data ustalona tylko jeszcze miejsce. PozdrawiamUla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Cześć Ulcia! Dzięki za pochwałę Jak już zaczniecie, to samo idzie - a grzebać się nie ma sensu ale i przyspieszać też nie. Też cieszę się na nasze szczecińskie spotkanie, choć najpierw czeka mnie spotkanie ogólnopolskie w Wawie. Pozdrawiam serdecznie! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 12.02.2004 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Masz rację babeczki górą!!Mam z kogo brać przykład!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.02.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 ivette - jak Ty to zrobiłaś z tymi drzwiami jestem pełna podziwu chyba musze gonic u nas do Castoramy - może też jest promocja pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 13.02.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Ivette, ja też jestem pełna podziwu i chyba też skoczę do Castoramy. Jaki wzór jest tych drzwi? Możesz podać szczegóły. Bo cena bardzo atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.02.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Ivonesca i Moira - to są drzwi firmy Beta - jest oferta chyba w całej Polsce. Są dostępne w 4 kolorach: buk, olcha, calvados i jeszcze coś. Ja mam calvados - piękny! Ivonesca - tobie też by pasował do pecana Jeśli będzie brakowało czegoś - ościeżnicy albo opasek, to nalegajcie na zamówienie i otrzymacie wszystko pózniej - podają termin - po wpłacie 40% i nie musicie się o nic martwić. Lećcie jak najszybciej, bo te drzwi u nas to idą jak świeże bułeczki - są naprawdę ładne i każde skrzydło ma już zamontowany zamek z kluczem a drzwi łazienkowe taki zamek do łazienki. Ja już w zeszłym tygodniu kupiłam do nich klamki - bo wszystko związane z drzwiami jest obecnie na promocji. Ale wczoraj mi powiedzieli, że już niedługo koniec promocji i ceny będą wyższe o ok. 30,-zł na drzwiach i ościeżnicy. Drzwi pełne kosztują 98,-zł. i tyle samo ościeżnica. Opaski na 1 parę drzwi kosztuje 45,-zł. - potrzeba dwa komplety na 1 parę drzwi, z dwóch stron. Drzwi łazienkowe z szyba i otworami na dole oraz pokojowe z sześcioma szybami kosztują ok. 190,-zł. - ościeżnice i opaski ta sama cena, co przy pełnych. Są różne rozmiary: od 60 do 90 cm - wymiar drzwi - otwór w murze jest wtedy o 10 cm większy. No więc biegnijcie i zamawiajcie, bo taniej nie będzie! Ja oglądam takie same drzwi z firmy Frezamet i kosztowały do łazienki komplet 450,-zł. a tu wyszły coś 330,-zł. A drzwi pełne to wychodzą z ościeżnicą i opaskami 241,-zł. Jak ja lubię takie ceny za naprawdę ładne drzwi!!! Dzięki za uznanie i mam nadzieję, że Wam też się uda je dorwać - naprawdę polecam - 10 par drzwi za 2730,-zł!!! To chyba małe mistrzostwo świata, nie? Czekam na info od Was, co z tego wyszło. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.02.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 ivette - jak się szykujesz na spotkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts