Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika Ivette

Recommended Posts

• Odpowiedzi 280
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ivonesca i Teska - rozpatruję jakiś niezobowiązujący kostiumik lub też druga wersja: spodnie z bluzką. Jeszcze zobaczę - od pogody i nastroju :wink:

Teska - rozmawiałam z Sylwią a ona z Joaśką - ja zakupię bilety dla nas czterech a Wy mi oddacie kaskę - jest OK? Jeszcze Mamata i Tatuj chcą jechać z nami - to nadałam im, co i jak. Czekam na odzew.

Dzięki za uznanie w sprawie drzwi :D

Dziewczyny - moje kafelki są naprawdę śliczne! Właśnie urwałam się z pracy w celu ich odebrania, coby ktoś inny "przez pomyłkę" ich nie zakupił. Fajnie jest się budować!

Pozdrawiam serdelecznie!

Ivette :D :D

• 3 weeks później...

Ivette, Teska narazie trzyma coś przed nami w tajemnicy 8)

A teraz mały opierniczek :wink: Czemu takie braki w dzienniku? Czemu brak aktualnego zdjęcia domku? Czmu ja sobe wszstko muszę tylko wyobrażać- najgorzej mi poszło z tymi drzwiami Calvados :cry: Koniaczek koniaczkowi nierówny- ja np. lubię Metaxe 7gwaizdkową :wink:

Boże napewno pięknie będzie. Postaraj się jakief fotki zamieścicć albo szeerzezj z opisami- nie myślałam, że kiedykolwiek poproszę o opisy (zawsze w ksiązkach je omijałam :wink: ).

Pozdrowaniea od Antosia

Ag

Witaj droga kobitko!

Nieźle zgrałam się z Bikosą. Jak na komendę meldujemy się 8 marca.

Fakt jest faktem, że braki okrutne w Twoim dzienniku. Pisać masz

o czym, ponieważ (chcę się pochwalić) "na żywo" widziałam Wasz domek. Śliczny i już prawie do zasiedlenia. Czekamy na nowinki! :wink:

Ula

Dziewczyny - już się poprawiam. Zacznę od jutra, bo ostatnio zupełnie nie miałam czasu.

Dziekuję za doping i serdecznie Was wszystkie pozdrawiam :D

Ulcia - kiedy byliście u mnie? I dopiero teraz mi mówisz.. cieszę się, że się podobało. Jutro przyniosę aktualne zdjęcia domu :D