Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika Ivette

Recommended Posts

• Odpowiedzi 280
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć dziewczyny razem i z osobna moje wierne czytelniczki i dopingowiczki! :D

Dzięki za miłe słowa - one naprawdę pomagają :D

A ja już taka jestem - staram się przyjmować życie pozytywnie i cieszę się moim nowym domem na przekór niektórym - i ni cholery nie dam sobie odebrać mojej radości i basta!

A wyleweczki - miodzio.........

Pozdrawiam was moje kochane!

mbz - dzięki i uściski! :D

Pan na odchodnym walnął uwagę osobistą: jak pani mąż wytrzymuje z takim dynamitem? Na co ja: mój mąż bez takiego dynamitu nie miałby tego domu, przed którym właśnie stoimy.

:lol: :lol: :lol:

gniotę faceta - mówi, że chyba łatwiej byłoby mu z mężem. Mówię mu, że właśnie dlatego rozmawia ze mną.

może jak skończysz u siebie to u mnie ponegocjujesz albo chociaż jakiś krótki kurs samoobrony inwestorki

Dysk twardy w moim mózgu mi się zlasował......

nie wiem ale wydaje mi się, że czasami mam to samo :wink:

czekam na cd

MALINKA - bardzo mi miło, że przeczytałaś mój cały dziennik - musiało Ci to trochę czasu zająć.... :D Dziękuję i widzę, że dołączysz do grona moich stałych czytelniczek/ków :wink:

Magi - prawda, że z tym dyskiem twardym, to tak jest? A myślałam, że tylko mnie to spotyka... :wink:

Muszę pomyśleć o tym kursie samoobrony inwestorki - dobre :D

A dynamit dobry jest, nie? :D :D :D

Pozdrawiam serdecznie i z całego serca i dzięki, dzięki!!! :D

no tak.....dzień intensywny...nawet bardzo :wink: :wink: :wink: :wink:

faceci powinni nosic na rękach TAKIE kobietki :D

ja już zakończyłam taki etap zwariowanego czasu ...teraz za to wpadłam w jakąś niemoc.....nic mi sie nie chce.....mam parę (paręnaście ;-))rzeczy do pokończenia i leży toto wszystko odłogiem :-(.....czekam na słonko z nadzieją że mi doda trochę energii ;-)...no, w najgorszym wypadku pozyczę sobie trochę od Ciebie :-)

pozdrawiam serdecznie

Bikosa - no oczywiście jestem typową Wodniczką i bardzo mi to odpowiada :D Pozdrówka serdeczne. :D

Ivonesca - myślę, że taka niemoc dopada każdego po okresie tak intensywnych działań. Przeczekaj a na wiosnę to ogród czeka na Ciebie....

Trzymam kciuki i serdecznie pozdrawiam z cholernie zimnego Szczecina :D :D

Ivette,

żyjesz bardzo intensywnie, ale owoce widać. Chwal się dalej osiągnięciami, bo to co ty robisz teraz to jeszcze przede mną. Może to nie ładnie, ale takie kobitki jak ty prowadzą za rączkę nas - "młodzież budującą". Wiele podpatruję u ciebie i innych i korzystam z twoich doświadczeń. Powodzenia, ale czasem odpocznij. :D