Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika Ivette

Recommended Posts

• Odpowiedzi 280
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziewczyny - dzieki za pochlebstwa - to miód na moje serce :D

Linka - na razie się uspokoiło - on nic nie pisze a ja przez święta przemyślałam i po świętach w rozmowie ze szkolnym pedagogiem jak też panią psycholog w poradni dałam wyraźnie do zrozumienia, że nie będę za nich odwalać roboty i nigdzie się po sądach ciągać - zważywszy na to, że rodzice niepoważni i z pewnością doszłoby do niestworzonych historii.

Jednocześnie uświadomiłam pedagogowi, że jeśli jego działania nie przyniosą wymiernych efektów sama wezmę chłopczyka na tapetę i go uświadomię, że "nie ze mną te numery, Brunner". A wtedy rodzice niech mnie pocałują.

Dzisiaj pedagog ma z nim rozmawiać i wyłożyć kawę na ławę jak również uświacomić mu, że takie groźby mogą być karalne i że gdyby mojej córce teraz coś by się nie daj Bóg stało, to on jest pierwszy na liście podejrzanych - mam do niego dzwonić wieczorem, czego się od niego dowiedział.

Jednak już się trochę uspokoiłam i wyciszyłam i Joasia też. Wiem już od dyrektora szkoły, że nie będą razem w najlepszej klasie, gdyż on jednak nie spełnia kryteriów. Poza tym działaniem pana pedagoga nie chodzą już od tego tygodnia na wspólne kółko biologiczne - zmieniono termin, który mu absolutnie nie odpowiada.

Dziękuję Ci za wsparcie psychiczne i jutro postaram się napisać, co wynikło z dzisiejszej rozmowy.

Pozdrawiam Was wszystkie razem i z osobna! :D

Ivetko :-)

skąd Ty wytrzasnęłaś gościa za 15 PLN za kafelki :o :o :o

niezła jesteś :D (wiem, wiem powtarzam się :wink: )

....no to życzę żeby rzeczywiście się wszystko poukładało się z nim.....bo taka złota rączka to jak znalazł przy wykończeniówce :-)

pozdrawiam serdecznie