Gość 14.04.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Czupurek - taras górny widać letko w mim nicku - zapraszam do osobistych oględzin AgaTad - no Tadeuszki to widać czasem trudne są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 14.04.2004 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Przeczytałem że "cicho i spokojnie" i chcę powiedzieć że chyba wiem dokładnie o czym mówisz. Też ostatnio jak pojechałem wieczorem do siebie by pozamykać okna to nie mogłem się zebrać żeby wracać. A jak wyszedłem i usłyszałem szum wody na kaskadce (50 m od domu) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 14.04.2004 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 A ja chciałam potweirdzić, że u Ivedtte cisz, spokój, piękna okolica i wylewki. A domke czarowny- z zewnatrz nie wielki a w śroku przestrzennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 14.04.2004 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Witaj Ivette! Interesuje mnie co załatwiłaś w wiadomej sprawie... czy przed świętami zdążyłaś poczynić jakies kroki? Nic nie piszesz w naszej grupie, więc pytam u Ciebie w komentarzach do dziennika... Pozdrawiam ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.04.2004 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 przybędę, przybędę. jak tylko znajdziesz chwilkę w okolicach łikendu na prezentację chatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.04.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Oj Ivette, fajnie masz rację. Własny dom to jest to. Sama na mojej budowie dostaję jakiegoś błogostanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.04.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Dziewczyny - dzieki za pochlebstwa - to miód na moje serce Linka - na razie się uspokoiło - on nic nie pisze a ja przez święta przemyślałam i po świętach w rozmowie ze szkolnym pedagogiem jak też panią psycholog w poradni dałam wyraźnie do zrozumienia, że nie będę za nich odwalać roboty i nigdzie się po sądach ciągać - zważywszy na to, że rodzice niepoważni i z pewnością doszłoby do niestworzonych historii. Jednocześnie uświadomiłam pedagogowi, że jeśli jego działania nie przyniosą wymiernych efektów sama wezmę chłopczyka na tapetę i go uświadomię, że "nie ze mną te numery, Brunner". A wtedy rodzice niech mnie pocałują. Dzisiaj pedagog ma z nim rozmawiać i wyłożyć kawę na ławę jak również uświacomić mu, że takie groźby mogą być karalne i że gdyby mojej córce teraz coś by się nie daj Bóg stało, to on jest pierwszy na liście podejrzanych - mam do niego dzwonić wieczorem, czego się od niego dowiedział. Jednak już się trochę uspokoiłam i wyciszyłam i Joasia też. Wiem już od dyrektora szkoły, że nie będą razem w najlepszej klasie, gdyż on jednak nie spełnia kryteriów. Poza tym działaniem pana pedagoga nie chodzą już od tego tygodnia na wspólne kółko biologiczne - zmieniono termin, który mu absolutnie nie odpowiada. Dziękuję Ci za wsparcie psychiczne i jutro postaram się napisać, co wynikło z dzisiejszej rozmowy. Pozdrawiam Was wszystkie razem i z osobna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.04.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Ivetko skąd Ty wytrzasnęłaś gościa za 15 PLN za kafelki niezła jesteś (wiem, wiem powtarzam się ) ....no to życzę żeby rzeczywiście się wszystko poukładało się z nim.....bo taka złota rączka to jak znalazł przy wykończeniówce pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 20.04.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Ivette, gratulki- jak sie sprawdzi to chroń go przed demoralizacją.Co do parapetow to nizle- beda pasowaly.a jeszcze pytanko- gdzie kupowalas silke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.04.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Dziewczyny - dzięki Kafelki po 15,-zł. to ten Anglik - polecony przez nauczyciela mojej córki. Zobaczymy jak się sprawi Pozdrawiam Was serdecznie i ściskam mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.04.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 ivette - ale to jest Anglik Anglik czy taki Anglik jak u Joasi Jasia Amerykańce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.04.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Ivonesca - to najprawdziwszy Anglik. Też się uśmiałam z powodu Amerykańców Joasi Ale to Anglik Anglik! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.04.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Ivonesca - okazało się, że mój Anglik to naprawdziwszy Szwed! Ale numer! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.04.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 ivette - no niezły numer ..kto by pomyślał...Szwd dorabiający w Polsce ..i to za jaką stawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.04.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Sama jestem w szoku, że będę zatrudniała Skandynawa na czarno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 22.04.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.04.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 ivette - oczywiście że trzymamy kciuki ...i musi sie udać !!!!!!! pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.04.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Dzięki Ivonesca! A jak się mieszka? Już przywykłaś do luksusu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.04.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 luksus luksusem ale teraz na imprezki trzeba wybierac sie albo z własnym spiworem albo wyliczanka kto ma wieczór bezalkoholowy .....jest to niestety minus...ale do opanowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.04.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Ivett trzyma kciuki aby wszystko poszło zgodnie z planem Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts