YEYO 14.02.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 W związku z dramatyczną sytuacją w Policji odbijającą się na bezpieczeństwie Nas wszystkich porszę szanownych forumowiczów o zapoznanie się ze stroną: http://www.9marca.prv.pl Możesz się nie zgadzać ale przynajmniej przeczytaj bo już niedługo sam będziesz musiał zadbać o bezpieczeństwo swoje i swojej rodziny niestety. Smutne to yeyo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 21.02.2007 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 poparłem życzę Wam żebyście ugrali jak najwięcej. Ja bym nie robił tej roboty za te pieniądze. narra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.02.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 jako żona policjanta poparłam. To co się dzieje w tej chwili jest po prostu CHORE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts