Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Życzenia dla naszych Pań z forum :)

stukpuk

Recommended Posts

Odpowiadam.

Mówią, ze to święto zakochanych. :p

Jakby Ci tu wytłumaczyć...Zakochany kochają w taki szczególny sposób, ale to uczucie (zakochania) z czasem mija...,a wtedy albo już nie kochamy.., albo kochamy już na zawsze...Tak jakoś to widzę...

Zakochanie to takie cos jak uczucia biorą gore nad mózgiem...,a w miłości jest raczej równowaga jednego i drugiego...

Nie mowie, ze to Prawda, to tylko moja racja... dlatego ja, ponieważ już nie jestem zakochana nie uznaje tego święta..., to znaczy uznaje ale nie obchodzę.., o tak... :p

Odpowiadam.

Mówią, ze to święto zakochanych. :p

Jakby Ci tu wytłumaczyć...Zakochany kochają w taki szczególny sposób, ale to uczucie (zakochania) z czasem mija...,a wtedy albo już nie kochamy.., albo kochamy już na zawsze...Tak jakoś to widzę...

Zakochanie to takie cos jak uczucia biorą gore nad mózgiem...,a w miłości jest raczej równowaga jednego i drugiego...

Nie mowie, ze to Prawda, to tylko moja racja... dlatego ja, ponieważ już nie jestem zakochana nie uznaje tego święta..., to znaczy uznaje ale nie obchodzę.., o tak... :p

Bardzo skomplikowanie to tłumaczysz ale mniejsza o to.

Nie mowie, ze to Prawda, to tylko moja racja... dlatego ja, ponieważ już nie jestem zakochana nie uznaje tego święta..., to znaczy uznaje ale nie obchodzę.., o tak...

Mam rozumiec ,że zajełaś sie teraz kochaniem ,czyli kochasz aż trzeszczy?tak?

Nie podkochujesz się nawet w swoim listonoszu?tak? :lol: :lol:

Nie. A kocham tylko swojego meza i dziecko. Zadnej sensacji u mnie nie ma... Szkoda drazyc temat. :lol:

Co Ty taki ciekawski jestes?

wiem, wiem.., mi tez brakuje Zielonookiej... :( wiec Ci wybaczam natretliwosc... :lol: :wink:

Nie. A kocham tylko swojego meza i dziecko. Zadnej sensacji u mnie nie ma... Szkoda drazyc temat. :lol:

Co Ty taki ciekawski jestes?

wiem, wiem.., mi tez brakuje Zielonookiej... :( wiec Ci wybaczam natretliwosc... :lol: :wink:

:o :o :o nie chcialem być natretny.Dobra juz dobra kochaj mezusia.

przepraszam za drążenie tematu. :( :wink:

masz racje .Brakuje mi jej ona zawsze jakoś tak inaczej rozmawiała a jak miała dośc to po prostu mówiła spadaj. :wink: :lol: