skorpionka 30.05.2003 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Jak radzicie sobie z plaga tych krwiozercow?Jeszcze tydzien ,a zostana mi tylko paznokcie.Nie pomagaja offy ani olejek waniliowy.Czy ktos zna skuteczny sposob na odstraszenie tych muszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.06.2003 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2003 Jak czegoś sie nie można pozbyć,to najlepiej POKOCHAĆ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facelia 01.06.2003 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2003 Pokochać meszki??? Nigdy w życiu. Właśnie wróciłam z działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2003 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 one sa obrzydliwe:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.06.2003 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Moge polecic srodek Pungino, kupiony w aptece. Pachnie intensywnie cytrynowo i przez jakis czas odstrasza meszki, ze juz tak nie leca i mozna spokojnie cos robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 02.06.2003 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Kto powiedzial, ze mozna meszki pokochac? Aga, chyba nigdy Cie nie ugryzly.Takie malenstwo, a jadu w sobie o sile slonia (a slon ma jad?).Mnie tak pogryzly rok temu - ze musialam zahaczyc o dermatologa.Sa takie masci w aptece, ale tylko dzialaja przed ugryzieniem, lub tuz po. Caly dylemat, ze nie czuje sie tego ukaszenia.Straszne. Unikam wszelakich traw.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.06.2003 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Podobno odstraszajaco dziala na meszki zapach wanilii. Ciekawe, czy rzeczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remian 05.06.2003 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 O tak, wanilia jest dobra. W ub. roku brakowało jej w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 05.06.2003 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Pungino jest skuteczny!!!!!!!!Mbz ,uratowalas mi zycie,meszki kraza,ale nie atakuja.Nie jestem ciastem drozdzowym i akurat wanilia mi nie sluzy ,chociaz wszyscy zachwalaja jako skuteczny srodek. Znam pare innych obiektow fruwajacych ktore moglabym obdarzyc miloscia ,ale z pewnoscia nie sa to meszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.06.2003 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Skorpionka, ciesze sie bardzo, ze moglam pomoc. Polecam sie na przyszlosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts