alicja77 15.02.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam, Mam problem ze składem budowlanym Miesiac temu zapłaciłam za pustaki całą kwotę, cena była okazyjna, sprzedawca nie zgodził sie na zaliczkę, pustaki były w składzie - oglądnęłam je sobie dokładnie. Dostałam fakturę, dostawa miała być po tygodniu. Po dwóch tygodniach przywieziono mi 1/4 zamówionych pustaków. Do tej chwili nie mogę się doprosić o resztę. Skład tłumaczy sie, że są opóźnienia w cegielni, a ja przecież kupiłam pustaki, które były już złozone w składzie. Zależy mi na czasie, bo działka nie jest duża i musiałam zaplanować dokładnie miejsce dla poszczególnych materiałów budowlanych. Poza tym boję się, ze wogóle mi nie przywiozą reszty. Co mogę zrobić? Jak sie uchronić przed taką sytuacją w przyszłości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts