kowala 15.02.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Nie wiem czy ten wątek już był poruszany na forum....Może wiecie czy lepiej poczekać na nowe prawo budowlane, czy starać sie o pozwolenie na budowe wg obowiazujego ? Słyszałam, że nowe przepisy wcale nie beda takie przyjazne... Moze macie jakies informacje na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janaro 15.02.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Jako geodeta wiem że jakiekolwiek zmiany powodują niezłe zamieszanie w urzędach. Zawsze słyszę, że ma być lepiej dla inwestorów, a dopiero później dowiaduje się jak ciężką drogę musieli przebyć, tak więc radzę nie czekać i już działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djan 15.02.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 i tu się zgadzamten rząd i sejm , co tam żaden nic co ułatwia życie nie wymyślił i nie ma co nato liczyćzaciskajmy więc zęby, pare złotych na łapówki dla urzędników i budujmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowala 16.02.2007 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Kurcze, a mialam taka cicha nadzieje, ze "po nowemu" bedzie latwiej....No coz, nie pozostaje mi chyba nic innego jak uzbroic sie w cierpliwosc i stawic czola calej tej papierologii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts