Jacek1204 15.02.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Możecie poradzić, czy coś takiego jeszcze istnieje. Czy warto zawracać sobie tym głowę, czy też cierpliwie zbierać kwity, jakich żąda bank ?Czy ta wersja kredytu jest dużo droższa od "zwykłago" hipotecznego ? Dzieki za pomoc. Dopiero zaczynamy "przygodę" z budowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 15.02.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 a o co dokladnie pytasz?Jakie oswiadczenie? Twoje? Nie, to oni przychodza, cykaja foty i, po przeanalizowaniu, przesylaja ci kolejna transze.Jakie kwity? Znaczy faktury za materialy i robocizne? Banki odchodza od tego. Sa swiadomi, ze wiekszosc materialow kupowana jest bez VAT'u, a uslugi bez faktur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1204 15.02.2007 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Zamiest dokumentowac dochód podpisujesz oświadczenie, że spłacisz kredyt. Kredyt adresowany jest m.in. do przedstawicieli wybranych zawodów. m.in. wolnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 15.02.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 z tego co wiem to tylko w Millenium jest taki kredyt tak przynajmniej twierdzil gosc w Open Finance kredytuja max 50% wartosci inwestycji a warunki podobno takie same jak przy normalnym kredycie mi cos takiego zaproponowali gdyz mam dzialalnosc w formie ryczaltu i sposob liczenia dochodu jest mocno niekorzystny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.02.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 W GE proponowali nam taki kredyt, dotyczy pewnych zawodów i był znacząco wyżej oprocentowany. Nie opłacało mi się go brać, mimo konieczności zbierania serii kwitków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 16.02.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 z tego co widzialam reklame, jest cos takiego w santander consumer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SOBOTKOWA 19.02.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Są Banki, które udzielają kredytów na oświadczenia, ale jesli możesz udokumentować dochód, to lepiej wybierz standardową formę bo taki kredyt na oświadczenie nie jest opłacalny. Marża podwyższona od standardowej o 1,5%, prowizja za udzielenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 19.02.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 W Santanderze deklarujesz ile zarabiasz i legendą jest podwyższona marża lub prowizja za ten ukłon w stronę klienta.Jedynie sprawdzają czy pracujesz i tyle.Poza tym wg. mnie są na etapie ściągania klientów i oferują naprawdę znakomite warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 19.02.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Byłem ostanio w "Kredycie łatwobralnym" czyli Dombank jest to filia getinbanku Zgadza się wszystko łatwobralny, na oświadczenie ale: Nie mam przy sobie dokumentów ale jakieś ubezpieczenia i pierdoły od 150 tysięcy wyniosły ponad 16tysięcy żłotych a oprocntowanie w frankach to 10%z czymś ,w złotym około 13% Czyli nię będzie brania kredytu tylko szybsza sprzedaż mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts