merit 15.02.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Miło mi, że zaglądacie tutaj .Mam nadzieję ,że będziecie kibicować mi w moich zmaganiach z budową . Z góry dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 23.03.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 A jak mi miło że pierwsza mogę się wpisać. Merit !!! Mam podobnie jak Ty moje życie z problemami i bez nich to nieustanna sinusoida - raz na wozi raz pod wozem.Mieszkanie sprzedaliśmy też przed wielkim boomem na nieruchomości i co ??? Czy to pech??? Nie ważne - staram się iść przez życie z podniesioną głową i nie oglądać się za siebie. Co Cię nie zabije to Cię wzmocni!!!! I nigdy nie mów nigdy!!! I jeszcze wiele innych podobnych haseł......... Jak się powie A to trzeba powiedzieć B i koniec kropka. Trzymaj się cieplutko - wszystko na pewno będzie OK.Byle zawsze do przodu jak już się zrobiło krok pierwszy. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 23.03.2007 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witaj Rencia . Wielkie dzięki za słowa wsparcia .Dzięki za pierwszy wpis .Mam ostatnio bardzo dużo spraw na głowie ,więc nic nie piszę .A tam ,cholera ,nie dam się .Biorę się ostro do budowania ,bo mam już decyzję -jeszcze nieprawomocną o pozwoleniu na budowę .Pozdrawiam Cię serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 27.03.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Merit, tak to już w życiu jest... raz na wozie raz pod wozem . Ja też nie przeliczam, ile rok później wziąłbym za mieszkanie. I jak bym z tych pieniędzy wykończył dom i otoczenie itp. Było minęło. Trzeba iść do przodu raz szybciej raz wolniej. A Wydz. Architektury to trzeba zastosować wariant "zero". Wszystkich zwolnic i zatrudnić nowych , młodych z poza układów itp. Tam żadne reformy i zmiany nie pomogą...... Merit wrzuć jakieś zdjęcia działki i plany tej Arkadii. Pooglądamy I nie daj sie urzędnikom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts