piotrulex 15.02.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 czy jakos tak przyzwoita hurtownia - najtaniej znalazlem za:bloczek standard - 3,05superex 24 - 7,50 czy to uczciwe ceny, oczywiscie brutto? mam informacje, ze od 1 marca podwyzka o okolo 10% termin trealizacji bloczka to marzec a superexa kwiecien/maj. przedplata 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KW100 15.02.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 czy jakos tak przyzwoita hurtownia - najtaniej znalazlem za: bloczek standard - 3,05 superex 24 - 7,50 czy to uczciwe ceny, oczywiscie brutto? mam informacje, ze od 1 marca podwyzka o okolo 10% termin trealizacji bloczka to marzec a superexa kwiecien/maj. przedplata 100% Witam kolegę z autokącika astry !!! tutaj Krzysztof100 Przerzuciłeś się na to forum ? Bo ja zdecydowanie teraz, odkąd zacząłem budowę, częściej jestem tu niż tam. A co do bloczków, to ja miesiąc temu zamówiłem beton komórkowy po 7,20brutto. Mój rejon to 100km na północ od Torunia. Ta cena jak na moje strony była atrakcyja bo wszędzie juz mieli po 8. pozdrawiam p.s. jaki projekt budujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.02.2007 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 wiam nasz projekt nazywa sie VICO i jest na stronie [/url]http://www.archigraph.pl/ taki projekt bo: jest na waska dzialke jest ladny (mamy male zmiany) jest piwnica jest kominek w centrum domu dzieki papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danek4 24.03.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 W Przemyślu pustaki Superex po 10,50 za sztukę!!!! To jest dopiero cena!!!!!!!! Co Wy na to????? Czy macie może informację o cenach tych pustaków na podkarpaciu lub o firmie która je produkuje i sprzedaje prosto z fabryki?? Pozdrawiam i dziękuję za szybką odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 24.03.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Wczoraj kupiłem bloczki 38x25x12cm po 3,00zł brutto za sztukę. W jednej hurtowni znalazłem taką cenę, bo w sąsiednich już były po 3,6-4zł. Facet mówił, że najgorzej będzie ze stalą, że do czerwca ma pójść o 80 gr/kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gościk 24.03.2007 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Seba wyobraż sobie , że forum muratora czytają namiętnie właściciele różnych hurtowni materiałów budowlanych. Nie zdając sobie sprawy, nakręcasz spiralę wzrostu cen. Jesteś masochistą ? Chcesz, aby ceny wzrosły to dalej panikuj ! Słyszałem, że cena bloczka z betonu będzie droższa od notebooka. Jasne i muraż to najlepszy zawód na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 25.03.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 A niech sobie czytają. Jeszcze będą dawać upusty na materiały. Fakt, że wszyscy ruszyli z budową nie świadczy o tym, że ceny będą tylko rosły. Ja jestem optymistą i twierdzę, że ludzie dojda do wniosku, że nie opłaca się w obecnej chwili budować i lepiej zaczekać na lepsze czasy. Napewno nie dam za wybudowanie piwnic (sama robocizna) 25 tys zł. Wolę zakasac rękawy i po 1,5 miesiąca mam piwnice (a 25 tys w kieszeni). A to, że np. wykonawcy liczą sobie tak wysokie stawki to ich strata. Taka jest prawda że chytry dwa razy traci i nikt nie wmówi mi, że trzeba zapłacić PIT-y, podatki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
md meble 25.03.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 witam jestem w stanie zalatwic suporex 500 po 6,20bruttobloczek betonowy fudamentowy 3,30brutto FIRMA DOMI TEL 516052960 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts