Evelina 15.02.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam! czy ktoś może mi pomóc? chcę zrobić sypialnię na strychu. Niestety schody kończą się nie drzwiami lecz "dziurą" w stropie. Chciałabym jednak jakoś zamykać tą "dziurę" nie wiem jakąś klapą czy czymś takim. nie mogę znależć żadnych propozycji rozwiązań na coś takiego. Pomóżcie może ktoś zna jakąś firmę która coś takiego robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 24.02.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Witam!Przede wszystkim barierka naokoło "dziury" to podstawa bezpieczeństwa. A "klapa" może być łamana na pół /\ lub odsuwana. Może być uchylna na bok. Ale ogólnie musi być na tyle mocna by można na niej stanąć i nie przepaść się piętro niżej. Jest to zadanie dla stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts