arekk 15.02.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam Sprawa jest jak w temacie to znaczy jak się ustala granicę lasu? Czy od pnia czy może korony drzewa? Interesuje mnie to gdyż dom musi być 12m od lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSKI99 15.02.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Las stanowi odrębny użytek gruntowy. Najczęściej jest to osobna działka. Tak że musisz sie odsunąć 12 metrów od granicy działki. Powinieneś wiedzieć gdzie jest ta granica. Jeśli las jest na twojej działce to na mapie ewidencyjnej masz granice użytku ( przerywana kreska) i od niej powinieneś sie odsunąć 12m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSKI99 15.02.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Las stanowi odrębny użytek gruntowy. Najczęściej jest to osobna działka. Tak że musisz sie odsunąć 12 metrów od granicy działki. Powinieneś wiedzieć gdzie jest ta granica. Jeśli las jest na twojej działce to na mapie ewidencyjnej masz granice użytku ( przerywana kreska) i od niej powinieneś sie odsunąć 12m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSKI99 15.02.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Las stanowi odrębny użytek gruntowy. Najczęściej jest to osobna działka. Tak że musisz sie odsunąć 12 metrów od granicy działki. Powinieneś wiedzieć gdzie jest ta granica. Jeśli las jest na twojej działce to na mapie ewidencyjnej masz granice użytku ( przerywana kreska) i od niej powinieneś sie odsunąć 12m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 15.02.2007 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Tak myślałem ale chciałem się upewnić.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts