nidziowa 15.02.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam wszystkich Mam okna plastikowe-orzech i jakie parapety wewnetrzne do nich mam załozyc. Proszę o rady i zdjęcia!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana27 15.02.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Ladnie wygladaja parapety granitowe np. gnejs, bidasar brown itp. znalazlam taka stronke i mozesz zobaczyc jak ladnie sie prezentuja http://kamieniarstwo.strefa.pl/Galeria/Parapety/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 16.02.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Szukam białych parapetów.. Dom ma plastikowe okna i malutkie plastikowe parapety z jakimś wzorkiem Okien już nie wymienię, ale parapety owszem.. Nastawiona na kompromis szukam białych parapetów.. Nie chcę drewnianych. W mieszkaniu, z którego sie wyprowadzam są mahoniowe parapety, piękne, ale kropla wody to dla nich problem. Czy ktoś kupował białe parapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts