JanuszC 15.02.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam Dziennik zaczynam prawie na początku budowy bo tuż przed otrzymaniem pozwolenia. Powinno już być ale nie mówię hop. Wybrałem projekt ze studia Atrium Fistaszek GL-124A (A - odbicie lustrzane). Działka 20 arów niedawno przekształcona na budowlaną. Jeśli chodzi o media to teoretycznie jest w pełni uzbrojona: - woda : stoi w rogu działki ale tylko w zimie i na wiosnę- gaz : a właściwie gazy też bywają- prąd : ostatnio był w kolanie jak się walnąłem łopatą.A więc nieciekawie.Czekając na przekształcenie i papieorologię z nudów zacząłem budowę budynku gospodarczego, przyda się bo piwnic pod domkiem nie będzie. Czekam na wiosnę i ciepło , grodzić trzeba i kończyć budynek gospodarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanuszC 13.03.2007 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Dziś odebrałem osobiście 2 projekty ze starostwa a pocztą przyszła decyzja o pozwoleniu na budowę. Jutro idę do urzędu jeszcze raz po zatwierdzenie i dziennik budowy. Innych stron w decyzji brak więc pozwolenie powinno być już prawomocne. Uruchomiłem procedurę zakupu zamówionych wcześniej silikatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts