madzia.a 15.02.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Wymieniłam okna na plastikowe. Jednak okno balkonowe jest krzywe i powiedziano mi, że przyjedzie do mnie serwis, wyciągnie szyby i nastawi ramę. Z tego co sie zorientowałam, to prawie zawsze po wyciągnięciu szyby zostaje ślad na ramie. Nie bede miała firanek, dlatego nie mogę miec żadnych widocznych śladów. Czy mogę nie zgodzić się na wyciaganie szyb i żądać nowych drzwi balkonowych? Boje się, że może wygladac to w taki sposób, że slady zostaną ale oni stwierdzą że są za małe aby z tego powodu wyminiac całe drzwi.Dziewczyny, pomóżcie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MISZYN 15.02.2007 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Przy wyciąganiu listew przyszybowych mogą powstać niewielkie ślady , ale zalecam spokój , jeśli nie widzi się całej operacji to po wyglądzie okna trudno się zorientowac co było robione, natomiast nie zaszkodzi patrzeć na ręce serwisantowi, jeśli powstaną widoczne slady wówczas należy domagać się ewentualnej wymiany , niezgodzić się to raczej nie możesz , chociaż spróbować można, do producenta należy określenie sposobu naprawy , ale naprawić musi , może to zrobić przez wymianę okna na nowe , ale to się raczej nie zdarza, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 16.02.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 porób zdjęcia (z datą) obecnego stanu okna żeby potem nie było żadnych wątpliwości jakie krzywe było i jak nie było na nim zarysowań. materiału porównawczego nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts