radek skr 30.05.2003 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 czy do wylewania masy samopoziomującej pod terakotę , konieczny jest agregat mieszająco -pompujący? czy wylanie takiej masy jest trudne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert_Myslowice 31.05.2003 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2003 WitajJesli wylewasz masy samopoziomujące to wystarczy Ci wiertarka z mieszadłem. Najlepiej dwie. Najlepiej postepować wg instrukcji podanej na opakowaniu wylewki. Ja robiłem tak: miałem przygotowaną odpowiednią ilośc wody, trzy duże wiadra na tyle duże że w każdym mogłem rozmieszać jeden cały worek zaprawy samopoziomującej. Wlewalismy odpowiednią ilośc wody do wiader, wsypywalismy powoli zaprawę ciągle mieszając, potem wg instrukcj czekalismy 5 minut, znów mieszanie i dawaj na podłoże. Podłoże wczesniej oczywiście zagruntowane i to conajmniej 24 godziny wczesniej. Zdecydowanie polecam kupić wałek do wylewek...naprawdę łatwiej uzyskać równiutką powierzchnię.U mnie wyszło super,sam nie liczyłem że takie to proste.Pozdrawiam i zyczę powodzenia.Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2003 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2003 jak duża to były powierzchnia że zdecydowałeś się kręcić to wiertarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 31.05.2003 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2003 Przy małych powierzchniach(1-2 pokoje) wystarczy wiertarka ,ale czy wyobrażasz sobie wylewkę np na 200-300m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 31.05.2003 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2003 Przy małych powierzchniach(1-2 pokoje) wystarczy wiertarka ,ale czy wyobrażasz sobie wylewkę np na 200-300m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Chyba że w kawałkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts