monieq 15.02.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 ponieważ jestem na etapie kupna okien, słyszałam, że szyby i okucia drożeją a w związku z tym okna mówi się o podwyżkach od 5% do 15% w zależności od firmy ponieważ ceny szybują w górę chciałabym zapytac czy macie wiedzę na temat podwyżek na materiały do wykończeniówki, które maja nastąpić w najblizszym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 16.02.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 wykonczeniowka - nie, raczej tendencje spadkowe, okna drewniane -tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 16.02.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 wykonczeniowka - nie, raczej tendencje spadkowe, okna drewniane -tak Jakie tam spadkowe? Baterie już podrożały. Montaż kabin prysznicowych - w lecie pytałam miał być 300 zł, teraz 450 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 16.02.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 to fakt ceny szkła do okien poszły do góry i to dużo wiem bo się tym zajmuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts