MiA Wojtek 15.02.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/je/wb/asj9/hwAtERQWzzbgBHfBSX.jpg i jak w tytule..szukam producenta i..miejsca gdzie mozna je kupic za podpowiedzi z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.02.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 podobne ma Paradyż, ale nie wiem czy takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Papaja 15.02.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam Jestem prawie pewna, że są to kafelki z Tubądzina seria Tajga. Widziałam je w WEMIE w Wejherowie, też przykuły moją uwagę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 15.02.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 To z całą pewnością Tubądzin Tajga. Wiem, bo takie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.02.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 a ja pomyliłam firmy. Sprawdziłam dziś w katalogu i ...mam katalog Tubądzina a nie Paradyż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 16.02.2007 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 slicznie dziekuje wiedzialam,ze moge na Was liczyc przegladalam strony z kaflami ale jakos ich nie zauwazylam wiem,wiem okulista sie klania ale niedlugo sie do niego wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 16.02.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 A zdjecie pochodzi stad:http://www.cermag-wroclaw.com.pl/pl/l_tubadzin_tajga.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 19.02.2007 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 To z całą pewnością Tubądzin Tajga. Wiem, bo takie mam a w ktorej lazience planujesz je polozyc? ogladalam Wasz projekt,wiec wiem ze macie dwie my chcielibysmy te kafle do malej na dole i o ile kafle podobaja mi sie calkiem,calkiem to mam dylemat jak je zaaranzowac,coby nie przesadzic poza tym,co na podloge? ciemne czy jasne? lazienka mala,wiec pewnie lepsze bylyby jasne,ale..to parter a nie sadze,ze bedziemy obuwie zmieniac biegnac na "siusiu" efekty - podloga w lazience niekoniecznie zawsze tak czysta jakbym chciala a bieganie za kazdym (soba tez) ze szmata w rece nie bardzo mi sie usmiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 19.02.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 To z całą pewnością Tubądzin Tajga. Wiem, bo takie mam a w ktorej lazience planujesz je polozyc? ogladalam Wasz projekt,wiec wiem ze macie dwie my chcielibysmy te kafle do malej na dole i o ile kafle podobaja mi sie calkiem,calkiem to mam dylemat jak je zaaranzowac,coby nie przesadzic poza tym,co na podloge? ciemne czy jasne? lazienka mala,wiec pewnie lepsze bylyby jasne,ale..to parter a nie sadze,ze bedziemy obuwie zmieniac biegnac na "siusiu" efekty - podloga w lazience niekoniecznie zawsze tak czysta jakbym chciala a bieganie za kazdym (soba tez) ze szmata w rece nie bardzo mi sie usmiecha Mam je w kotłowni i tylko te podstawowe kafle. Na podłodze są ciemne. Te na ścianie ładnie rozjaśniają pomieszczenie i o to mi chodziło. KOtłowina była w moim domu pierwszym kafelkowanym pomieszczeniem i wybieraliśmy kafle w pośpiechu, ale po położeniu zaczęłam się zastanawiać, czy nie dac ich też w łazience. W międzyczasie wpadło mi w oko coś innego. U mnie na dole też jest jasna podłoga i też mam podobne obawy jak ty. Niestety łazieneczka jest mała i nie bardzo chciałam ją pomniejszać ciemnymi kolorami (i tak mam trochę brązu na ścianach). Ale Tajgę polecam. Mi się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 21.02.2007 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Qrcze.. moj najwiekszy problem to...niestalosc podjetych decyzji mam na mysli te odnosnie domu juz dawno temu myslalam,ze wybralismy plytki na podloge az do momentu,kiedy zakochalismy sie w "peknietej" obudowie kominka z tawertynu co nijak nie pasowalo do wybranej wczesniej podlogi teraz glowie sie nad pasujaca podloga a i reszta chatki...w tym nad lazienkami, poczatkiem maja chcemy dokonac odpowiednich zakupow a nasze decyzje po polu biegaja jest za duzo...mozliwosci och ja biedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts