Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

czy ktos wie - jakiej firmy sa te kafelki?

MiA  Wojtek

Recommended Posts

To z całą pewnością Tubądzin Tajga. Wiem, bo takie mam :D

a w ktorej lazience planujesz je polozyc? ogladalam Wasz projekt,wiec wiem ze macie dwie ;)

my chcielibysmy te kafle do malej na dole i o ile kafle podobaja mi sie calkiem,calkiem ;) to mam dylemat jak je zaaranzowac,coby nie przesadzic :roll:

poza tym,co na podloge? ciemne czy jasne? lazienka mala,wiec pewnie lepsze bylyby jasne,ale..to parter a nie sadze,ze bedziemy obuwie zmieniac biegnac na "siusiu" efekty - podloga w lazience niekoniecznie zawsze tak czysta jakbym chciala a bieganie za kazdym (soba tez) ze szmata w rece nie bardzo mi sie usmiecha :evil:

To z całą pewnością Tubądzin Tajga. Wiem, bo takie mam :D

a w ktorej lazience planujesz je polozyc? ogladalam Wasz projekt,wiec wiem ze macie dwie ;)

my chcielibysmy te kafle do malej na dole i o ile kafle podobaja mi sie calkiem,calkiem ;) to mam dylemat jak je zaaranzowac,coby nie przesadzic :roll:

poza tym,co na podloge? ciemne czy jasne? lazienka mala,wiec pewnie lepsze bylyby jasne,ale..to parter a nie sadze,ze bedziemy obuwie zmieniac biegnac na "siusiu" efekty - podloga w lazience niekoniecznie zawsze tak czysta jakbym chciala a bieganie za kazdym (soba tez) ze szmata w rece nie bardzo mi sie usmiecha :evil:

Mam je w kotłowni i tylko te podstawowe kafle. Na podłodze są ciemne. Te na ścianie ładnie rozjaśniają pomieszczenie i o to mi chodziło. KOtłowina była w moim domu pierwszym kafelkowanym pomieszczeniem i wybieraliśmy kafle w pośpiechu, ale po położeniu zaczęłam się zastanawiać, czy nie dac ich też w łazience. W międzyczasie wpadło mi w oko coś innego. U mnie na dole też jest jasna podłoga i też mam podobne obawy jak ty. :roll: Niestety łazieneczka jest mała i nie bardzo chciałam ją pomniejszać ciemnymi kolorami (i tak mam trochę brązu na ścianach). Ale Tajgę polecam. Mi się bardzo podoba. :)

Qrcze..

moj najwiekszy problem to...niestalosc podjetych decyzji :evil: mam na mysli te odnosnie domu :wink:

juz dawno temu myslalam,ze wybralismy plytki na podloge az do momentu,kiedy zakochalismy sie w "peknietej" obudowie kominka z tawertynu co nijak nie pasowalo do wybranej wczesniej podlogi :-? teraz glowie sie nad pasujaca podloga a i reszta chatki...w tym nad lazienkami, poczatkiem maja chcemy dokonac odpowiednich zakupow a nasze decyzje po polu biegaja ;)

jest za duzo...mozliwosci :o

och ja biedna :roll: