DariusN 15.02.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam jak w temacie mam eternit na dachu i zamierzam się go pozbyć i zastanawiam sie co połozyc nie będę ukrywał że podobają mi się gąty a dotego po wydeskowaniu wzmocnie dach który pod tym eternitem dostał troche kiedyś była tam dachówka ale jakiś mądry prl-owiec wymienił je na eternit (w moim domu z 1918 roku były kiedyś biura PGR-u) a teraz ja mam problem bo oczewiście żąd polski nic nie robi w kierunku pozbycia sie tego badziewia a są na to pieniądze w UE bo sam oczywiście nie mogę wystapic z wnioskiem. Moze macie jakieś sugestie co mam polożyć, moze jest cos ciekawszego czytaj tańszego. Dach dwu spadowy z facjatką nad balkonem na wykuszu 250m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania i grześ 17.02.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 ja gdybym miał położyc cos taniego i w miarę dobrego to wybrałbym blachę, jest tyle rodzajów, a cenowo niedrogo to wychodzi,i jest niezbyt ciężka i szybka w kryciu dachu, im większe elementy krycia dachu tym mniejsze prawdopodobieństwo przeciekania po latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts