bee 16.02.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Szukam firmy zajmującej się wykonywaniem drenażów. Teren Dolnego Śląska i ewentualnie Wielkopolski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 16.02.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 jak trochę poczytasz i podowiadujesz się to taki drenaż zrobisz sobie sam. W hurtowni gdzie posiadają cały system do drenażu np. Wavin lub Pipe LIfe wszystko Ci powiedzą. Jedyne co musisz wząć szpadel i i odkopać fundamenty do głębokości ławy fund., Chyba że masz jeszcze nie obsypane, więc tylko zakup materiału i żwiru. Uwierz dasz radę i trochę zaoszczędzisz. Wybór należy do Ciebie.pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bee 16.02.2007 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Oj poczytałem i podrukowałem trochę Sprawa jest taka, że dom jest z piwnicą a wg tego co wyczytałem to wykop powinien być na około 0,5m poniżej piwnicy więc kopania jest kupa a czasu nie mam dużo. Szukam firmy coś jak http://www.zapora.pl ale w moim regionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts