renmar 16.02.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witam jestem nowym forumowiczem zastanawiającym sie nad wybudowaniem domku . Zastanawiam sie nad projektrm LMB 24 LIPIŃSKICH Poradźcie mi czy mając 200 000 zl wybuduje ten domek pod klucz w Łódzkim, do wprowadzenia się może ktoś już budował ten domek poradźcie mi czy warto zawracać sobie głowe nadmienie że więcej pieniązków nie będę miał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiacior 16.02.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Ja ostatnio rozmawiałem z firmą budowlaną i powiedzieli mi że muszę liczyć około 2500zł za m/2 pod klucz. Rejon Lubuskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kid 16.02.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Cały problem to kiedy i za ile kupisz materiały.Ceny idą w góre i im dłużej bedziesz sie zastanawiał tym będzie drożej.Jesli masz działkę i wybrany projekt oraz warunki,że możesz sie budowac to do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts