Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rodo 5 - Oli i Krzyśka- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 351
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dobrze, że rozmawialiście z Agnieszką. Mieliście szczęście - Aga nie ukrywa że coś było nie tak. My mieliśmy mniej szczęscia - nasza "znajoma" chwaliła swoją ekipę, a potem się okazało, że u nich też nie jedno spartaczyli. :-? Naprawdę - lepiej trochę dłużej poszukać i teraz się podenerwować, niż brać byle kogo (który się wcześniej nie sprawdził) i potem nerwy tracić przez całą budowę (wiem to niestety z własnego doświadczenia :roll: ).

A - jeszcze jedno - coś nie mogę wejść do komentarzy ze strony waszego dziennika. I odwrotnie też: teraz z komentarzy nie otwiera się link do dziennika.

• 2 weeks później...
jesteśmy na podobnym etapie,

będę śledził na bierząco wasze postępy,

życzę powodzenia mariusz

Mariusz, kiedy zaczynasz?

My jesteśmy umówieni z budowlańcem zaraz na początku maja, ale powiedział, że jak szybciej skończy dom, który teraz robi to będzie to druga połowa kwietnia. Ja już cholibka nie mogę sie doczekać :)

Co masz już kupione z materiałów?

jesteśmy na podobnym etapie,

będę śledził na bierząco wasze postępy,

życzę powodzenia mariusz

Mariusz, kiedy zaczynasz?

My jesteśmy umówieni z budowlańcem zaraz na początku maja, ale powiedział, że jak szybciej skończy dom, który teraz robi to będzie to druga połowa kwietnia. Ja już cholibka nie mogę sie doczekać :)

Co masz już kupione z materiałów?

ja byłem pewny w zeszlym roku w lupcu że będę miał pozwolenie i zaczne we wrześniu, a tak mnie kirebud wykręcił ze wszystko zaczynam od początku.

czekam na pozwolenie i dopiero zacznę na całego, mam nadzieją że to niedługo.

stan zero robię z teściem, więc będę miał czas na znalezienie reszty

mariusz

• 4 weeks później...