Jasia 18.02.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 no to ładnie się urządziliście... teraz musicie nowe płytki do kuchni wychodzić z tym, że nieco szybciej, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 18.02.2008 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 No mówię Ci jak się wpieniliśmy Kosz wielki wzięlismy no bo przecież pełno kartoników mieliśmy zapakowac na niego A tu zonk płytek niet. No to od biedy chcieliśmy inne podobne, trochę mniej nam się podobały, ale niech już będą sobie myślimy. Na to Pani mam 15 m2 A prosze Pani a te (patrzymy na jeszcze inne)? Pani patrzy na kolejne płytki i mówi, tych też mam 15 m2. Bardzo mnie zadziwiły te posiadane ilości. A najlepsze było, jak Pani mówi: mam jeszcze jedne podobne do tych co Pani chciała. Ja jej na to, niech mi Pani je pokaże. A ona no nie mogę, bo tutaj nie mam, bo mi z magazynu nie dali a dzisiaj niedziela. Wkurzona już byłam "to po co mi Pani opowiada o płytkach skoro ja ich nawet zobaczyć nie mogę!!! Nie miło podziękowałam i poszłam, bo mnie nerw wziąl jeszcze bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Nic się nie przejmuj - widocznie to nie były płytki dla Was. Na pewno znajdziecie ładniejsze i będziesz się cieszyć ze taktych nie starczyło Ja też miałem kupić mieszkanie i w ostatniej chwili sie wycofałem...i dzisiaj mieszkam we włąanym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 18.02.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Nic się nie przejmuj - widocznie to nie były płytki dla Was. Na pewno znajdziecie ładniejsze i będziesz się cieszyć ze taktych nie starczyło Ja też miałem kupić mieszkanie i w ostatniej chwili sie wycofałem...i dzisiaj mieszkam we włąanym domu zgadzam sie z tym co napisał Rom - widocznie tak miało być. Jeszcze znajdziecie inne a może lepsze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 18.02.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Ola, tak to z tymi plytkami bywa. Pierwsze plytki, ktore wybralismy do domu zamowilismy w pazdzierniku i do tej pory ich nie ma. Cale szczescie, ze zdecydowalismy sie na inne. I teraz z perspektywy czasu uwazam, ze obecne sa o niebo lepsze. U Ciebie tez tak bedzie. Trzymam kciuki za owocne poszukiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 18.02.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Dziękuje Wam moi pocieszyciele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 18.02.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Od tego jestesmy. A jakich plytek szukasz, to moze cos podpowiemy. Ja nasze wybralam w Servitorze na Polnej. Jesli dobrze pamietam maja jeszcze promocje na importowane plytki i calkiem dobre ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 18.02.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Wybrałam sobie jak wiesz gres polerowany. Importowany z daleka, bo z Chin Madzialenka dzieki, ale Servitor na Polnej nie jest na nasze możliwości finansowe, byłam, widziałam. Ceny mnie zabijały. No chyba, że coś przeoczyłam Ale pojechaliśmy dzisiaj jeszcze raz do Leroya i trochę sie pocieszyłam. Bo dzisiaj był Pan bardziej współpraujący niż Pani z niedzieli i ten Pan dzisiejszy powiedział żebym po 3 marca sie kontaktowała, bo niby ma dopłynąć Ale w tygodniu jedziemy jeszcze do Bydgoszczy i tam poszukamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 18.02.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Wlasnie chcialam Ci zaproponowac wycieczke do Bydgoszczy, a jak juz tam bedziecie wpadnijcie tez do Castoramy na Szubinskiej, bo czesto maja te same materialy. Na marginesie, nasz gres tez powinien miec skosne oczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 21.02.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Ola, bardzo sie ciesze, ze zakupy sie udaly. Tak mocno trzymalam wszystkie cztery kciuki, ze na obiad pojechalam do Rodzicow. No bo jak tu gotowac, jak sie trzyma kciuki za powodzenie takiej akcji. Teraz czekamy na zdjecia gotowej podlogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.02.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Olu może jednak udałby Ci sie zrobić jakieś zdjęcia tego gresu???Jestem strasznie ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 21.02.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Rom może uda mi się w świetle dziennym pstryknąć jakąś fotkę, ale to dopiero w niedzielę uczynię. A gdzie się podział szkrabek za avatarka??? Uroczy był i zniiknął Madzialenka bardzo Ci dziękuję za te kciiukasy, widać, że mocno ściskałaś, bo się udało. Ale na szczęście nie za mocno, bo paluszków nie połamalaś A gotowa podłoga to łuhuhu i jeszcze dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.02.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 no to ładnie się urządziliście... teraz musicie nowe płytki do kuchni wychodzić z tym, że nieco szybciej, co? widzę, że wzięłaś to sobie do serca, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusik 01.03.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 czesc Olu, i jak kuchnia? Już zamówiliście? My czekamy, będzie za miesiąc. Powoli juz nie mamy sił i entuzjazmu, ktory towarzyszył nam rok temu, gdy zaczynaliśmy. Ciągle jakieś problemy, ciągle decyzje do podjęcia...Marzę o chwili, kiedy usiądziemy w naszym salonie i nie będzie trzeba już rozmawiać o budowie:) Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 01.03.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 czesc Olu, i jak kuchnia? Już zamówiliście? My czekamy, będzie za miesiąc. Powoli juz nie mamy sił i entuzjazmu, ktory towarzyszył nam rok temu, gdy zaczynaliśmy. Ciągle jakieś problemy, ciągle decyzje do podjęcia...Marzę o chwili, kiedy usiądziemy w naszym salonie i nie będzie trzeba już rozmawiać o budowie:) Pozdrawiam serdecznie!!! Agusik do zamówienia naszej kuchni jeszcze daleka droga. Przed nami dopiero tynki i inne sprawy wykończeniowe. Ciągle jeszcze walczymy ze sprzedażą mieszkania - skutek marny jak na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.03.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Olu - z mieszkaniem mam tak samo a łazienki ładnie wyszły - w jakim programie projekt robiłaś - tym muratorowym ? Nasza bambusiarska łazienka bardziej zielona będzie - parę dekorów z liśćmi też wezmę - projektu nie mam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.03.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 fajna kolorystycznie ta łazienka i właśnie, co to za program? a te drzwi przesuwne to dokąd prowadzą? patrzyłam na projekt, ale coś mi tu nie pasi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.03.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 fajna kolorystycznie ta łazienka i właśnie, co to za program? a te drzwi przesuwne to dokąd prowadzą? patrzyłam na projekt, ale coś mi tu nie pasi? to chyba odbicie lustrzane projektu a drzwi prowadzą do pomieszczenia pod schodami - tam pralkę będziesz Olu miała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 03.03.2008 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dziewczyny projekt robiłam w PRO 100. Wersję mam pełną więc mogę zapisywać, kombinować. Ale Was te drzwi ciekawią, ciekawskie babki z Was Drzwi w projekcie nie ma, bo tam jest pomieszczenie pod schodami, które było zamurowane, a my je zostawiliśmy. I cieszę się, bo będzie miejsce na szpargały łazienkowe typu mop, wiadro i specyfiki podłogowo-ścienne . Yreq, pralki tam nie wstawię, bo to wejście to nie jest normalnego "wzrostu" drzwiowego, jest niższe i potem ma jeszcze spadek, bo to pod schodami jest. Na projekcie może wygląda normalnie, ale nie wiem dokładnie ile ma cm, może ok 160 cm więc nie planuję sobie utrudniać życia z wkładaniem i wyjmowaniem prania na kolanach A projekt rzeczywiście jest w odbiciu lustrzanym, niestety nie mogłam w dzienniku tego wkleić z odbiciem, bo nie było możliwości. Albo ja guła jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.03.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 no to się dzieje! tylko ostrożni bądźcie, za mokrą robotę można dostać dobrych parę lat odsiadki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts