Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rodo 5 - Oli i Krzyśka- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 351
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No mówię Ci jak się wpieniliśmy :x Kosz wielki wzięlismy no bo przecież pełno kartoników mieliśmy zapakowac na niego :roll: A tu zonk płytek niet. No to od biedy chcieliśmy inne podobne, trochę mniej nam się podobały, ale niech już będą sobie myślimy. Na to Pani mam 15 m2 :x A prosze Pani a te (patrzymy na jeszcze inne)? Pani patrzy na kolejne płytki i mówi, tych też mam 15 m2. Bardzo mnie zadziwiły te posiadane ilości. A najlepsze było, jak Pani mówi: mam jeszcze jedne podobne do tych co Pani chciała. Ja jej na to, niech mi Pani je pokaże. A ona no nie mogę, bo tutaj nie mam, bo mi z magazynu nie dali a dzisiaj niedziela. Wkurzona już byłam "to po co mi Pani opowiada o płytkach skoro ja ich nawet zobaczyć nie mogę!!! :evil: Nie miło podziękowałam i poszłam, bo mnie nerw wziąl jeszcze bardziej.

Nic się nie przejmuj - widocznie to nie były płytki dla Was. Na pewno znajdziecie ładniejsze i będziesz się cieszyć ze taktych nie starczyło :lol:

Ja też miałem kupić mieszkanie i w ostatniej chwili sie wycofałem...i dzisiaj mieszkam we włąanym domu :D

zgadzam sie z tym co napisał Rom - widocznie tak miało być. Jeszcze znajdziecie inne a może lepsze.

Pozdrawiam

Ola, tak to z tymi plytkami bywa. Pierwsze plytki, ktore wybralismy do domu zamowilismy w pazdzierniku i do tej pory ich nie ma. Cale szczescie, ze zdecydowalismy sie na inne. I teraz z perspektywy czasu uwazam, ze obecne sa o niebo lepsze. U Ciebie tez tak bedzie. Trzymam kciuki za owocne poszukiwania.

Wybrałam sobie jak wiesz gres polerowany. Importowany z daleka, bo z Chin :lol: Madzialenka dzieki, ale Servitor na Polnej nie jest na nasze możliwości finansowe, byłam, widziałam. Ceny mnie zabijały. No chyba, że coś przeoczyłam :roll: Ale pojechaliśmy dzisiaj jeszcze raz do Leroya i trochę sie pocieszyłam. Bo dzisiaj był Pan bardziej współpraujący niż Pani z niedzieli i ten Pan dzisiejszy powiedział żebym po 3 marca sie kontaktowała, bo niby ma dopłynąć ;) Ale w tygodniu jedziemy jeszcze do Bydgoszczy i tam poszukamy.

Rom może uda mi się w świetle dziennym pstryknąć jakąś fotkę, ale to dopiero w niedzielę uczynię. A gdzie się podział szkrabek za avatarka??? Uroczy był i zniiknął :(

Madzialenka bardzo Ci dziękuję za te kciiukasy, widać, że mocno ściskałaś, bo się udało. Ale na szczęście nie za mocno, bo paluszków nie połamalaś :lol: A gotowa podłoga to łuhuhu i jeszcze dłużej :roll:

• 2 weeks później...

czesc Olu,

i jak kuchnia? Już zamówiliście? My czekamy, będzie za miesiąc.

Powoli juz nie mamy sił i entuzjazmu, ktory towarzyszył nam rok temu, gdy zaczynaliśmy. Ciągle jakieś problemy, ciągle decyzje do podjęcia...Marzę o chwili, kiedy usiądziemy w naszym salonie i nie będzie trzeba już rozmawiać o budowie:)

Pozdrawiam serdecznie!!!

czesc Olu,

i jak kuchnia? Już zamówiliście? My czekamy, będzie za miesiąc.

Powoli juz nie mamy sił i entuzjazmu, ktory towarzyszył nam rok temu, gdy zaczynaliśmy. Ciągle jakieś problemy, ciągle decyzje do podjęcia...Marzę o chwili, kiedy usiądziemy w naszym salonie i nie będzie trzeba już rozmawiać o budowie:)

Pozdrawiam serdecznie!!!

Agusik do zamówienia naszej kuchni jeszcze daleka droga. Przed nami dopiero tynki i inne sprawy wykończeniowe. Ciągle jeszcze walczymy ze sprzedażą mieszkania - skutek marny jak na razie :(

fajna kolorystycznie ta łazienka :)

i właśnie, co to za program?

a te drzwi przesuwne to dokąd prowadzą? patrzyłam na projekt, ale coś mi tu nie pasi?

to chyba odbicie lustrzane projektu a drzwi prowadzą do pomieszczenia pod schodami - tam pralkę będziesz Olu miała ?

Dziewczyny projekt robiłam w PRO 100. Wersję mam pełną więc mogę zapisywać, kombinować.

Ale Was te drzwi ciekawią, ciekawskie babki z Was :lol: Drzwi w projekcie nie ma, bo tam jest pomieszczenie pod schodami, które było zamurowane, a my je zostawiliśmy. I cieszę się, bo będzie miejsce na szpargały łazienkowe typu mop, wiadro i specyfiki podłogowo-ścienne :). Yreq, pralki tam nie wstawię, bo to wejście to nie jest normalnego "wzrostu" drzwiowego, jest niższe i potem ma jeszcze spadek, bo to pod schodami jest. Na projekcie może wygląda normalnie, ale nie wiem dokładnie ile ma cm, może ok 160 cm więc nie planuję sobie utrudniać życia z wkładaniem i wyjmowaniem prania na kolanach :wink:

A projekt rzeczywiście jest w odbiciu lustrzanym, niestety nie mogłam w dzienniku tego wkleić z odbiciem, bo nie było możliwości. Albo ja guła jestem :wink: