Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rodo 5 - Oli i Krzyśka- komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 351
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kochana Oleńko!

Piękny domek! Napisz prosze jaki wymiar ma Wasze okno balkonowe w salonie? Z góry dziękuję i pozdrawiam!

Nell

Nelli bardzo Ci dziękuję za pochwałę naszego domu :) Tak się składa, że nam też się podoba :)

Co do drzwi balkonowych to mamy 180x230 bez słupka stałego.

Pozdrowienia

Ola

Ola, a jak to zrobiłaś, że mogłaś pokazać konkretne rzuty swojej kuchni jako obrazki? powiesz? :)

Projekt kuchni to mnie zabijał, bo robiłam go w wersji demo, więc musiałam kombinować jak koń pod górę :roll: Ale zakładajmy, że to nie demo tylko full wypas opcja. No trzeba zapisać w kilku ujęciach. Na przykład ustawiasz od frontu zapisz jako cos tam 1, z boku zapisz jako jako coś tam 2, z góry zapisz jako coś tam 3. Chyba dobrze Cię zrozumiałam??? Czy blondi jestem? :wink: :lol:

Ola, a jak to zrobiłaś, że mogłaś pokazać konkretne rzuty swojej kuchni jako obrazki? powiesz? :)

Projekt kuchni to mnie zabijał, bo robiłam go w wersji demo, więc musiałam kombinować jak koń pod górę :roll: Ale zakładajmy, że to nie demo tylko full wypas opcja. No trzeba zapisać w kilku ujęciach. Na przykład ustawiasz od frontu zapisz jako cos tam 1, z boku zapisz jako jako coś tam 2, z góry zapisz jako coś tam 3. Chyba dobrze Cię zrozumiałam??? Czy blondi jestem? :wink: :lol:

dzięki! o to chodziło :D

sprawdzę, czy w programie ikei można tak zrobić :)

tynki piękne! :D

garderobę masz wygodniejszą - wyższa ścianka kolankowa

a krasnoludkowe koszule i gaciule git! :D :wink:

Życzę Ci... gorącej filiżanki kawy, którą ktoś dla Ciebie zrobi, nieoczekiwanego telefonu od starego przyjaciela, zielonych świateł na Twojej drodze do pracy albo sklepu, najszybszej kolejki w sklepie, ulubionej piosenki w radio. Życzę Ci dnia pełnego szczęścia w perfekcyjnych dawkach, które dadzą Ci radosne poczucie, że życie uśmiecha się do Ciebie, obejmuję Cię i przygarnia, ponieważ jesteś kimś specjalnym. Życzę Ci dnia pokoju, Szczęśliwości i radości......nie tylko od Swieta...

Dagmara

• 2 weeks później...

Cześć Jasiu, Ty moja podporo :)

Podłogówka miała jeszcze być w salonie, ale w końcu zrezygnowaliśmy, bo chcemy parkiet albo dechy położyć i to się mija z celem.

Mieszkanie wstępnie sprzedane. Nie chwalę się jeszcze za bardzo, bo dopiero umowa przedwstępna podpisana, a ludzie załatwiają kredyt. Coś im to długo idzie i mam stracha, że coś nie teges. Ale powiedzmy, ze sprzedane :)

Wyprowadzka do 31.07.

No... mnie się też podobają te rurki... :-)

A pytanie dodatkowe: czy robiliście jakąś dodatkową izolację przeciwwilgociową pod podłogówką (no i tam, gdzie jej nie będzie oczywiście też)? Mam na myśli dysperbit albo inne takie substancje...

Bo sam nie wiem czy robić czy nie.

Jedni mówią, że warto, inni - że bez sensu...

pozdrawiam

No... mnie się też podobają te rurki... :-)

A pytanie dodatkowe: czy robiliście jakąś dodatkową izolację przeciwwilgociową pod podłogówką (no i tam, gdzie jej nie będzie oczywiście też)? Mam na myśli dysperbit albo inne takie substancje...

Bo sam nie wiem czy robić czy nie.

Jedni mówią, że warto, inni - że bez sensu...

pozdrawiam

Sylwek, żebym to ja wiedziała ;) Chłopaki od posadzek kazali mi wczoraj kupić plastyfikator do betonu przy ogrzewaniu podłogowym. Co to i po co to nie wiem. I żadnych innych smarów nie przewidziano, bo nie kazano mi kupować.