maya04 11.03.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Cześć Ola Wpisuję się do grona podglądaczy chałupki Masz juz ekipę na kafle? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 11.03.2008 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Cześć Ola Wpisuję się do grona podglądaczy chałupki Masz juz ekipę na kafle? pozdrawiam Maya ekipa jest juz dawno zaklepana. Jedna od wszystkiego Wchodzą po weekendzie majowym. Taki jest plan! Ale, że plany lubią sie zmieniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 12.03.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 tfu tfu co by się nic nie zmnieniło. Kurcze zazdroszcze jednej ekipy - nam się tak udało dociągnąć do etapu wykończeniówki a teraz... Jednak masz już sprawdzonych ludzi. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thepreatorian 16.03.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Powodzenia z mokrą robota, rzeczywiście ilość worków jest masakryczna , ale niedługo wszystko powinno zniknąć, powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 19.03.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Kochana Oleńko!Piękny domek! Napisz prosze jaki wymiar ma Wasze okno balkonowe w salonie? Z góry dziękuję i pozdrawiam! Nell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 20.03.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 no i gdzie te zdjęcia z tynkowania ? ale Wam fajnie, my dopiero od 15 kwietnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 20.03.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 zeszło mi ździebko Zaraz się poprawiam i cuś wkleję. Proszę nie bić, baldzo plose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 20.03.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Kochana Oleńko! Piękny domek! Napisz prosze jaki wymiar ma Wasze okno balkonowe w salonie? Z góry dziękuję i pozdrawiam! Nell Nelli bardzo Ci dziękuję za pochwałę naszego domu Tak się składa, że nam też się podoba Co do drzwi balkonowych to mamy 180x230 bez słupka stałego. Pozdrowienia Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.03.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ola, a jak to zrobiłaś, że mogłaś pokazać konkretne rzuty swojej kuchni jako obrazki? powiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 20.03.2008 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ola, a jak to zrobiłaś, że mogłaś pokazać konkretne rzuty swojej kuchni jako obrazki? powiesz? Projekt kuchni to mnie zabijał, bo robiłam go w wersji demo, więc musiałam kombinować jak koń pod górę Ale zakładajmy, że to nie demo tylko full wypas opcja. No trzeba zapisać w kilku ujęciach. Na przykład ustawiasz od frontu zapisz jako cos tam 1, z boku zapisz jako jako coś tam 2, z góry zapisz jako coś tam 3. Chyba dobrze Cię zrozumiałam??? Czy blondi jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 20.03.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzacych Swiat http://images34.fotosik.pl/186/8997b011a48e2ca4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.03.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Ola, a jak to zrobiłaś, że mogłaś pokazać konkretne rzuty swojej kuchni jako obrazki? powiesz? Projekt kuchni to mnie zabijał, bo robiłam go w wersji demo, więc musiałam kombinować jak koń pod górę Ale zakładajmy, że to nie demo tylko full wypas opcja. No trzeba zapisać w kilku ujęciach. Na przykład ustawiasz od frontu zapisz jako cos tam 1, z boku zapisz jako jako coś tam 2, z góry zapisz jako coś tam 3. Chyba dobrze Cię zrozumiałam??? Czy blondi jestem? dzięki! o to chodziło sprawdzę, czy w programie ikei można tak zrobić tynki piękne! garderobę masz wygodniejszą - wyższa ścianka kolankowa a krasnoludkowe koszule i gaciule git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.03.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Niech Święta Wielkiej Nocy przysiosą Wam odpocznienie i napełnią zapałem do dalszego konstruktywnego działania http://images25.fotosik.pl/179/65dda0c16728b8df.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.03.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Zdrowych, pogodnychŚwiąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronierodziny i wśród przyjaciół http://kartki.onet.pl/_i/d/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.03.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Życzę Ci... gorącej filiżanki kawy, którą ktoś dla Ciebie zrobi, nieoczekiwanego telefonu od starego przyjaciela, zielonych świateł na Twojej drodze do pracy albo sklepu, najszybszej kolejki w sklepie, ulubionej piosenki w radio. Życzę Ci dnia pełnego szczęścia w perfekcyjnych dawkach, które dadzą Ci radosne poczucie, że życie uśmiecha się do Ciebie, obejmuję Cię i przygarnia, ponieważ jesteś kimś specjalnym. Życzę Ci dnia pokoju, Szczęśliwości i radości......nie tylko od Swieta... Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 23.03.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Dziękuję Kochane za miłe słowa. Pozdrawiam i miłego świętowania Wam życzę Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 03.04.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Ola, pikne te Wasze rurki! już się żaliłam u IrQa, że żałuję, że nie zrobiliśmy podłogówki (mamy tylko w łazienkach) i ten Twój suwaczek!!! łał! ależ on mknie! co z Waszym mieszkaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 03.04.2008 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Cześć Jasiu, Ty moja podporo Podłogówka miała jeszcze być w salonie, ale w końcu zrezygnowaliśmy, bo chcemy parkiet albo dechy położyć i to się mija z celem. Mieszkanie wstępnie sprzedane. Nie chwalę się jeszcze za bardzo, bo dopiero umowa przedwstępna podpisana, a ludzie załatwiają kredyt. Coś im to długo idzie i mam stracha, że coś nie teges. Ale powiedzmy, ze sprzedane Wyprowadzka do 31.07. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 03.04.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 No... mnie się też podobają te rurki... A pytanie dodatkowe: czy robiliście jakąś dodatkową izolację przeciwwilgociową pod podłogówką (no i tam, gdzie jej nie będzie oczywiście też)? Mam na myśli dysperbit albo inne takie substancje... Bo sam nie wiem czy robić czy nie. Jedni mówią, że warto, inni - że bez sensu... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 03.04.2008 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 No... mnie się też podobają te rurki... A pytanie dodatkowe: czy robiliście jakąś dodatkową izolację przeciwwilgociową pod podłogówką (no i tam, gdzie jej nie będzie oczywiście też)? Mam na myśli dysperbit albo inne takie substancje... Bo sam nie wiem czy robić czy nie. Jedni mówią, że warto, inni - że bez sensu... pozdrawiam Sylwek, żebym to ja wiedziała Chłopaki od posadzek kazali mi wczoraj kupić plastyfikator do betonu przy ogrzewaniu podłogowym. Co to i po co to nie wiem. I żadnych innych smarów nie przewidziano, bo nie kazano mi kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts