Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rodo 5 - Oli i Krzyśka- komentarze

Recommended Posts

Aha i chciałam Wam powiedzieć, że wczoraj wróciłam z budowy zdechła jestem jak nie wiem co, pot tu i tam spływał :-? Przyjmowalam styro na posadzki, a że męża nie było to sama dygałam z tymi pakami do garażu. 40 paczek było, przy ostatniej to już prawie na kolanach szłam :-? Taka słabiutka istotka ze mnie Ale swoją drogą niezła to siłownia była. Na rok mi wystarczy :D Aha o zakwasach mówić chyba nie muszę, że mam i ruszać się nie mogę ?! :wink:

• Odpowiedzi 351
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a ja myślałam, że styropian lekki jest... :wink:

Ty nie narzekaj tylko się wprawiaj :wink:

mam na myśli rychłą wyprowadzkę (tak cichutko gratuluję, żeby nie zapeszyć) i inne prace ręczne przy własnycm domostwie :)

Ola, a Ty nie jesteś przypadkiem moją nauczycielką od rosyjskiego z podstawówki?! do dziś pamiętam jej słowa na pożegnanie: Joanno, ty moja podporo...hihi, nieźle, co? :D

a ja myślałam, że styropian lekki jest... :wink:

Ty nie narzekaj tylko się wprawiaj :wink:

mam na myśli rychłą wyprowadzkę (tak cichutko gratuluję, żeby nie zapeszyć) i inne prace ręczne przy własnycm domostwie :)

Ola, a Ty nie jesteś przypadkiem moją nauczycielką od rosyjskiego z podstawówki?! do dziś pamiętam jej słowa na pożegnanie: Joanno, ty moja podporo...hihi, nieźle, co? :D

Jasia, ja to troche inny rocznik jestem niż Twoja Pani od rosyjskiego :wink: Chociaż muszę przyznać, że rosyjski mnie pociągał do tego stopnia, że zdawałam z niego maturę. Dzisiaj już się nie popiszę znajomością tego języka, niewiele pamiętam :D

ach, łezka w oku mi się zakręciła na wspomnienie Pani Sobczyńskiej - była przesympatyczna! :)

ja po podstawówce tak dobrze gawariła pa ruski, że stwierdziłam, że nie ma sensu się go dalej uczyć - oczywiście z powodu braku kontaktów z tym językiem dziś mam o nim mizerne pojęcie :-?

choć właściwie nie żałuję, bo zamiast rosyjsiego zaczęłam uczyć się francuskiego (który UWIELBIAM) i w rezultacie jestem po filologii romańskiej :D

właściwie nie ciągnie mnie za wschodznią granicę, ale chwilami zastanawiam się, czy sobie nie odświeżyć rosyjskiego :)

ślicznie - równiutko :D

u nas ściany i podłogi schną od końca grudnia i jeszcze im się to do końca nie udało :roll:

co prawda pogoda była średnia na suszenie a nagrzewnica nie zdała egzaminu, ale nie sądziłam, że to tak długo potrwa :roll:

dobre efekty będą na pewno przy zintensyfikowanym wietrzeniu :)

no i zaraz wiosna :D

chyba? :wink:

Cześć Oku

Dawno mnie nie było a tu tyle się u Ciebie dzieje :D :D :D :D

Lece oglądać zdjęcia w dzienniczku :D :D

Witaj Rom i jak podobają Ci się zmiany w naszym domu? :)

Sylwek, cementu wyszło 2 palety. Posadzka na parterze 16 cm (styro 10 cm + beton 6 cm), a na górze 8 cm (styro 3 cm + beton 5 cm). Garaż mamy ok 13 cm (styro 8cm + beton 5 cm).

A jak okna w salonie nisko się zrobiły, normalnie szok. Martwię się, ze moja kanapa zastawi mi pół okna, bo ona taka wysoka :roll:

A jak okna w salonie nisko się zrobiły, normalnie szok. Martwię się, ze moja kanapa zastawi mi pół okna, bo ona taka wysoka :roll:

eeee to normalne - ja miałam tak samo :D do kuchni to byłam przekonana że żadne meble mi nie wejdą i okna to się otwierać raczej nie będą, ale to tylko złudzenie i przyzwyczajenie do poprzedniego poziomu

pozdrowionka