Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rodo 5 - Oli i Krzyśka- komentarze

Recommended Posts

no właśnie - częstotliwość imprezowania spadła nam ostatnio, co? :wink:

też sobie obiecujecie, że po przeprowadzce to nadrobicie? :)

Nic sobie nie obiecujemy :) obiecanki cacanki, a głupiemu radość :D Tam to będzie jeszcze gorzej, bo daleko do centrum miasta, no i ktoś będzie musiał w trakcie imprezy bez procentów być ;)

• Odpowiedzi 351
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no właśnie :roll: u nas to samo - ale ja mogę nie pić więc myślę, że będzie nam się zdarzać gdzieś wybrać :)

a zakrapiane imprezy trzeba będzie u siebie robić :wink:

Ja tam też mogę nie pić, ale dlaczego ciągle ja mam nie pić :) Kompromis musi być :) Ja to sobie myslę, że jak my sie wyprowadzimy to mi sie dopiero nie będzie chciało. Będziemy się cieszyć chatą na całego, bez wychodzenia z domu :lol:

Witam,

właśnie zaczynamy budowę w rododendronach 5 w wersji bliźniaczej. W związku z tym ma prośbę - czy moglibyście strzelić kilka fotek słupa żelbetowego pomiędzy wiatrołapem a schodami (przy dolnej łazience). Zastanawiamy się czy nie wyrównać drzwi do łazienki z tym słupem

pozdrawiam

brykal

Brykal, na chwilę obecną dysponuję tylko takim zdjęciem http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3fe4a481062a281e.html Jeśli to za mało to przy najbliższej okazji zrobię lepsze.

Rom, bardzo Ci dziękuję za życzenia :) Mam nadzieję, że tak będzie jak mówisz. Tej wersji się trzymajmy :D

Brykal, na chwilę obecną dysponuję tylko takim zdjęciem http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3fe4a481062a281e.html Jeśli to za mało to przy najbliższej okazji zrobię lepsze.

Dzięki, takie mi wystarczy.

Mam jeszcze tylko pytanie o ten podciąg od słupa - to Wasz pomysł?

weekendowe pozdrowienia

brykal

Cześć Ola :D jak ja żałuję, że rodzinki w Kołobrzegu nie mam.... :( kocham nasze morze.

Dobrze, że wypoczęłaś - bo zacznie się niebawem jazda na 100 fajerek. 8)

Ja dzisiaj nerwowo nie wytrzymałam na budowie i powiedziałam co myślę i co na wątrobie mi leży ....to po 2 godzinach - jak zeszłam do garażu po pędzel - zebrali się wszyscy i stoją przed bramą :o (bunt czy co ? myślę...) - "spokojnie, po co ten pośpiech, zdąży pani do sierpnia" :o Popatrz jacy bystrzy - musieli przed dom wyjść....tylko, że elewacja to nie wszystko :cry:

No i nie wiem z czym zdążę ....bo może o wykończenie siebie im chodziło :roll:

Zatem Wy też z pewnością do lipca zdążycie :wink: - zrobić dom na cacy oczywiście :D Pozdrawiam

Yreq, lejesz miód na moje serce stwierdzeniem, że zdąrzymy :D Dobra z Ciebie Istota, potrzeba mi takich podnoszących na duchu słów.

Niemniej jednak słowa to nie wszystko i trzeba wziąć się w garść i zacząć poszukiwania wszystkich niezbędnych rzeczy. Jak było do tego wszystkigo daleko to sobie planowalam, chcę to czy tamto bez konkretów. A tu teraz trza się zabrać na poważnie za zakupy. Już się boję :roll: Pocieszam się tylko, że mogę np. elewację zrobić jak już będę mieszkać. Jednak płot jakiś zrobić trzeba co by mi Zuza się nie zapodziała :wink:

Nakupałaś ten Bambus? Bo ja jestem gotowa na zakupy tyllko przeliczyć trzeba i jakoś oczywiscie sie nie składa, zeby z miarą pobiegać. Cholera czas goni, a my mamy jedynie gres polerowany na wiatrołap, hol i kuchnię. I tyle...

Oleńko - bambusa nie kupiłam - bo glazurnik stwierdził,że w ciągu 2 dni jego kumpel z salonu załatwi i niech nie leżą :roll: Od poniedziałku chce zaczynać - ale tynkarze się grzebią, więc z "dzień - dwa" będzie na konkretne pomiary i zakupy ....ale z powodu braku kasy nie za duże te zakupy będą - będziemy więcej wykańczać na górze jak sprzedamy mieszkanie- kto wie może po przeprowadzce tą górę będziemy robić .... brrrrrr....

Pozdrowionka

Ps. A dziennik dziewczyny jest - buszuje w sieci :wink: - inwestorek linki wyrzucił :-?

cześc Natalia,

u nas schnięcie i jeszcze raz schnięcie. Aczkolwiek jesteśmy już na koncówce tej mokrej drogi. Jeszcze tylko gdzie niegdzie wychodzi mokra plamka. Jak będzie trzeba to podgrzejemy atmosferę ;)

Jeszcze cierpliwie czekamy na gościa od ocieplenia poddasza, chociaz czasami cierpliowści osiąga swoją górną granicę. Czas nas troszku goni więc takie czekanie wkurza :evil: Zobaczymy kiedy łaskawca nas nawiedzi.

A jak tam u Was? Co teraz robicie?