Ola i Krzysiek 17.04.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 no właśnie - częstotliwość imprezowania spadła nam ostatnio, co? też sobie obiecujecie, że po przeprowadzce to nadrobicie? Nic sobie nie obiecujemy obiecanki cacanki, a głupiemu radość Tam to będzie jeszcze gorzej, bo daleko do centrum miasta, no i ktoś będzie musiał w trakcie imprezy bez procentów być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.04.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 no właśnie u nas to samo - ale ja mogę nie pić więc myślę, że będzie nam się zdarzać gdzieś wybrać a zakrapiane imprezy trzeba będzie u siebie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 17.04.2008 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 no właśnie u nas to samo - ale ja mogę nie pić więc myślę, że będzie nam się zdarzać gdzieś wybrać a zakrapiane imprezy trzeba będzie u siebie robić Ja tam też mogę nie pić, ale dlaczego ciągle ja mam nie pić Kompromis musi być Ja to sobie myslę, że jak my sie wyprowadzimy to mi sie dopiero nie będzie chciało. Będziemy się cieszyć chatą na całego, bez wychodzenia z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.04.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 będziemy cieszyć się chatą, albo raczej nie wykopiemy się z tych wszystkich kartonów miesiącami, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brykal 18.04.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Witam,właśnie zaczynamy budowę w rododendronach 5 w wersji bliźniaczej. W związku z tym ma prośbę - czy moglibyście strzelić kilka fotek słupa żelbetowego pomiędzy wiatrołapem a schodami (przy dolnej łazience). Zastanawiamy się czy nie wyrównać drzwi do łazienki z tym słupempozdrawiambrykal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.04.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 |Olu moje gratulacje z okazji rocznicy Zyczę Wam żeby następna rocznica była już w skończonym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 18.04.2008 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Brykal, na chwilę obecną dysponuję tylko takim zdjęciem http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3fe4a481062a281e.html Jeśli to za mało to przy najbliższej okazji zrobię lepsze. Rom, bardzo Ci dziękuję za życzenia Mam nadzieję, że tak będzie jak mówisz. Tej wersji się trzymajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brykal 19.04.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Brykal, na chwilę obecną dysponuję tylko takim zdjęciem http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3fe4a481062a281e.html Jeśli to za mało to przy najbliższej okazji zrobię lepsze. Dzięki, takie mi wystarczy. Mam jeszcze tylko pytanie o ten podciąg od słupa - to Wasz pomysł? weekendowe pozdrowienia brykal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.04.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Ola, będziesz na spotkaniu forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 23.04.2008 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Ola, będziesz na spotkaniu forum? Jasia nie planuję przyjeżdżać na spotkanie. Ale może kiedyś się wybierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 24.04.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 ja też się póki co nie wybieram - byłam ciekawa też zakładam, że może kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 28.04.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 witam pogoda p;iekna a to sprzyja grilowaniu a niema nic lepszego jak gril we własnym ogródku aż sie chce tak siedziec i pic zimne piwko w ogródku a ogólnie to postępy są ogromne w waszej budowie oby tak dalej a niebawem sie wprowadzice pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.05.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 no ładnieee! i smacznie pewnie Sebastian mówi o grilu już od zimy, ale jakoś nam nie wychodzi maj w ogóle taki bardzo zabiegany będzie, że też może się nie udać a ten piaskowy budowniczy to chyba nie Zuzia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.05.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Super, wykanczajcie ten domek!Gonimy Was. W pon zaczyna sie podlogowka u nas po calym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.05.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Cześć Ola jak ja żałuję, że rodzinki w Kołobrzegu nie mam.... kocham nasze morze. Dobrze, że wypoczęłaś - bo zacznie się niebawem jazda na 100 fajerek. Ja dzisiaj nerwowo nie wytrzymałam na budowie i powiedziałam co myślę i co na wątrobie mi leży ....to po 2 godzinach - jak zeszłam do garażu po pędzel - zebrali się wszyscy i stoją przed bramą (bunt czy co ? myślę...) - "spokojnie, po co ten pośpiech, zdąży pani do sierpnia" Popatrz jacy bystrzy - musieli przed dom wyjść....tylko, że elewacja to nie wszystko No i nie wiem z czym zdążę ....bo może o wykończenie siebie im chodziło Zatem Wy też z pewnością do lipca zdążycie - zrobić dom na cacy oczywiście Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.05.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 YreQ gdzie Twoj dziennik ,bo mi zniknąłPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 08.05.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Yreq, lejesz miód na moje serce stwierdzeniem, że zdąrzymy Dobra z Ciebie Istota, potrzeba mi takich podnoszących na duchu słów. Niemniej jednak słowa to nie wszystko i trzeba wziąć się w garść i zacząć poszukiwania wszystkich niezbędnych rzeczy. Jak było do tego wszystkigo daleko to sobie planowalam, chcę to czy tamto bez konkretów. A tu teraz trza się zabrać na poważnie za zakupy. Już się boję Pocieszam się tylko, że mogę np. elewację zrobić jak już będę mieszkać. Jednak płot jakiś zrobić trzeba co by mi Zuza się nie zapodziała Nakupałaś ten Bambus? Bo ja jestem gotowa na zakupy tyllko przeliczyć trzeba i jakoś oczywiscie sie nie składa, zeby z miarą pobiegać. Cholera czas goni, a my mamy jedynie gres polerowany na wiatrołap, hol i kuchnię. I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.05.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Oleńko - bambusa nie kupiłam - bo glazurnik stwierdził,że w ciągu 2 dni jego kumpel z salonu załatwi i niech nie leżą Od poniedziałku chce zaczynać - ale tynkarze się grzebią, więc z "dzień - dwa" będzie na konkretne pomiary i zakupy ....ale z powodu braku kasy nie za duże te zakupy będą - będziemy więcej wykańczać na górze jak sprzedamy mieszkanie- kto wie może po przeprowadzce tą górę będziemy robić .... brrrrrr.... Pozdrowionka Ps. A dziennik dziewczyny jest - buszuje w sieci - inwestorek linki wyrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.05.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Ola i jak tam schnięcie Wam idzie? Bo coś nic nie piszesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 12.05.2008 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 cześc Natalia, u nas schnięcie i jeszcze raz schnięcie. Aczkolwiek jesteśmy już na koncówce tej mokrej drogi. Jeszcze tylko gdzie niegdzie wychodzi mokra plamka. Jak będzie trzeba to podgrzejemy atmosferę Jeszcze cierpliwie czekamy na gościa od ocieplenia poddasza, chociaz czasami cierpliowści osiąga swoją górną granicę. Czas nas troszku goni więc takie czekanie wkurza Zobaczymy kiedy łaskawca nas nawiedzi. A jak tam u Was? Co teraz robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts