nastka79 12.05.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Teraz gość kończy kominy obkładać klinkierem i druga ekipa kończy dach. Elektryk też zaczyna się rozkręcać z instalacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.05.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 ale fajna z Was Rodzinka, aż miło popatrzeć! słoneczne pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 13.05.2008 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Dzięki Jasia A kiedy Ty swoją pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.05.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 aaa, jak przyjdzie czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.05.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 ooo, Alabastrino też mi wpadły w oko - zwłaszcza te dekory są piękne - ja już swoją łazienkę obmyśliłam (dolną - białe płytki) a górną ma wymyślać Sebastian, pokazywałam mu już alabastrino, ale nie wiem, co w ostateczności wybierze cholera bierze z tymi obsuwami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.05.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 alabastrino też mi leży - na temat obsów nie będę się wypowiadała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.05.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 i że tak zapytam , jak tam Wasze parapety wewnętrzne ?- mnie krew zalewa drewno droższe od włoskiego marmuru - marmur piękny ale gładki jak pupcia niemowlaka z lustrem powiązana - nie bardzo jestem przekonana, że będzie mi pasował do rustykalnych wnętrz, tym bardziej, że kafle na podłodze takie gładkie nie będą- no i czeka się od 4-6 tygodni na drewno różnie też 1 miesiąc a u urzędowskiego 2 .... wiem- trzeba było zamówić wcześniej...tyle, że wcześniej inne problemy były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.05.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Ola, wy robiliście tynki, a poddasza nie macie jeszcze ocieplonego? Mi namieszał ostatnio jeden gość, bo miałam już zaplanowane co i jak, a on mi wmawia, że lepiej najpierw zrobić ocieplenie poddasza i płyty k-g a dopiero później tynki, bo już nie trzeba będzie poprawiać na łączeniach. I kurde nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.05.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 nigdy w życiu - nie daj się wkręcić - łączenia akrylem się "zaślepia". Przecież wilgotno będzie - on da ci gwarancję, że po tynkach dalej regips będzie regipsem a nie namoczoną rolką papieru toaletowego? Druga rzecz - wiesz jak chlapią po ścianach jak kładą tynki? jak te regipsy będą wyglądały ? moi bałaganiarze nawet strych zaciaptali - taki rozrzut mieli - sorki, że za Oleńkę odpisuję ale jakiegoś totalnego nerwa dzisiaj mam na wykonafffffffffffffffffffffców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.05.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 No racja, jak mi pochlapią te płyty, to już du.pa blada. Chyba faktycznie nie będę go słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.05.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 No racja, jak mi pochlapią te płyty, to już du.pa blada. Chyba faktycznie nie będę go słuchać Nie sluchaj, w zadnym wypadku, bedzie strasznie wilgotno, u mnie az chudziak byl mokry. A tak przez dach wszystko wyschnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 15.05.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Problem się rozwiązał sam, bo kasa nam się kończy, więc wolimy zrobić tynki, żeby już schło, a płyty k-g i ocieplenie to po sprzedaniu mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.05.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Ola, a możesz zdradzić, czy kupcy wpłacili Wam już całą kwotę, czy jak to zorganizowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.05.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 No trza pogonić ekipę, nooo a można, można! choć do końca lipca to kuuupaaaa czaaasu jeeest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 16.05.2008 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 O losie, a jak ja patrzyłam, że nie dojrzałam Waszych postów?? Nie wiem. No to poodpowiadam na Wasze pytania z lekkim spóźnieniem. Natalia, kupcy wzięli kredyt, kasa za jakiś tydzien będzie na naszym koncie. Juz zaczynamy szaleć z zakupami A tynki tak jak napisała Yreq lepiej robić przed ociepleniem poddasza. A co do pochlapania, to Ci od posadzek też nieźle potrafią bryzgać po ścianach U nas to nawet pod sufitem było nachlapane Yreq, my planujemy parapety wewnętrzne z konglomeratu. Coś jak marmur wygląda, ale marmurem nie jest Jasia, ładna mi kupa Zaraz sie nie obejrzymy i będzie lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.05.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Super, że u Was znowu rusza. Najgorsza jest ta niemoc, ale mam nadzieję, że u nas przestój z powodu braku kasy nie będzie się zbytnio przedłużał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 19.05.2008 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Super, że u Was znowu rusza. Najgorsza jest ta niemoc, ale mam nadzieję, że u nas przestój z powodu braku kasy nie będzie się zbytnio przedłużał A co Wy zbieracie sie ze sprzedażą mieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.05.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 No właśnie nam się kończy kasa z kredytu i daliśmy już kilka razy ogłoszenie. Najskuteczniejsze było chyba w Nowościach, bo zadzwoniły osoby prywatne. Z Anonsów to tylko Pośrednictwa dzwoniły. Próbujemy dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 19.05.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 nooooooooo kochana toż Wy galopujecie jak nic!!!! kurde do tej przeprowadzki to Wy spokojnie dacie radę. gdzie zamawiacie w końcu te drzwi wew? wykładzinki w komforcie? a i gdzie te płytki załatwiłaś po dobrych cenach? niezła organizacja - pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 19.05.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Ola, no Ty jeszcze chodzisz? Myślalam, że już poległas Wykładziny kupujemy w Galerii AMC, a płytki kupiliśmy w WaBudzie na Mazowieckiej na przeciwko US. Bambus praktycznie w cenie z netu, a Alabastrino ciut więcej, ale też nas to zadowoliło. A drzwi wewnętrzne jeszcze szukamy. Na Białą już nie jedziemy. Byliśmy u Zielskiego, ale oni nie mają montażu, nikt od nich na pomiar też nie jeździ, a my nie chcemy ryzykować i sami mierzyć. Bo u nas te otwory to siakieś takie nierówne. Także jutro jedziemy dalej na poszukiwania drzwi wewnętrznych jak i zewnętrznych. Oczyszczalnia też już obgadana, teraz papierologia musimy się zająć. Ahhh jak ja lubie papiery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts