nastka79 20.05.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 To robicie też oczyszczalnię? wydawało mi się, że wy tam kanalizę macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 20.05.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Ola, no Ty jeszcze chodzisz? Myślalam, że już poległas Wykładziny kupujemy w Galerii AMC, a płytki kupiliśmy w WaBudzie na Mazowieckiej na przeciwko US. Bambus praktycznie w cenie z netu, a Alabastrino ciut więcej, ale też nas to zadowoliło. A drzwi wewnętrzne jeszcze szukamy. Na Białą już nie jedziemy. Byliśmy u Zielskiego, ale oni nie mają montażu, nikt od nich na pomiar też nie jeździ, a my nie chcemy ryzykować i sami mierzyć. Bo u nas te otwory to siakieś takie nierówne. Także jutro jedziemy dalej na poszukiwania drzwi wewnętrznych jak i zewnętrznych. Oczyszczalnia też już obgadana, teraz papierologia musimy się zająć. Ahhh jak ja lubie papiery... no chodzę chodzę a raczej się kulam i mam nadzieję że niedługo polegnę no ja nadal sobie czekam na drzwi które miały przyjśc 10 kwietnia!!!! facet tłumaczy się gęsto ale co z tego jak drzwi nie ma. Ten Zieliński to z Voxa? Oczyszczalnia - Tomasz N. czy znależliście kogoś innego? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 20.05.2008 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Nie mamy kanalizy i dlatego robimy oczyszczalnię. Szamba nie chcemy, bo nie uśmiecha nam się sprawdzanie czy przypadkiem juz się nie przelewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 20.05.2008 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Ola - Zielski to Zielski i nie z Voxa tylko z Mazowieckiej 27. Same drzwi tam mają. Wybraliśmy sobie Pol-Skone Impuls w kolorze orzech. Oczyszczalnia Tomasz N. póki co. A, że niczego wiecej nie szukaliśmy to pewnie tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 20.05.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Ola - Zielski to Zielski i nie z Voxa tylko z Mazowieckiej 27. Same drzwi tam mają. Wybraliśmy sobie Pol-Skone Impuls w kolorze orzech. Oczyszczalnia Tomasz N. póki co. A, że niczego wiecej nie szukaliśmy to pewnie tak zostanie upsss hehhe no zielski to zielski ... my też mamy pol skone ale białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 20.05.2008 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Ola, powiedz mi jak masz położone płytki Alabastrino na ścianach? Poziom czy pion? I czy podłogowe masz te mniejsze czy większe? Zapomniało mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 20.05.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 na podłodze mamy te w kwadracie położone w karo na ścianach w prostokącie - poziomo + mozaiki te większe (prostokątne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.05.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Ola, ale Dziennik będziesz dalej prowadzić, co? drzwi wewnętrzne kolor orzech (znowu mniam! ) to ten na zdjęciu? a wykładziny chcesz mieć na całej powierzchni podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 21.05.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 na podłodze mamy te w kwadracie położone w karo na ścianach w prostokącie - poziomo + mozaiki te większe (prostokątne) Maya, a jaki bedziecie mieć kolor szafki pod umywalkę? Bo my się zastanawiamy jaki ma byc Jasia, a jest sens powielać informacje tu i tu? Drzwi ze zdjęcia to chyba nie orzech tylko wenge, ale głowy nie dam sobie obciąć Orzech wygląda smacznie to fakt A wykladziny w sypialniach będą na całej podłodze, a co? Do tego szafa suwana wenge z lustrami no i komody wenge + beż. No i kombinuję gdzie tu jakiś tapetowy motyw wcisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 21.05.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Maya, a jaki bedziecie mieć kolor szafki pod umywalkę? Bo my się zastanawiamy jaki ma byc ) no raczej skupiam się na białych/kremowych/ecru my mamy mocny akcent w postaci turkusowej tapety i szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.05.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 no tu możesz pisać najważniejsze fakty budowlane (np. o zakończeniu kafelkowania pomieszczenia gpspodarczego ) a tam dywagować na tematy wykończeniówki o wykładzinie na całej podłodze sypialni też kiedyś myślałam, dlatego pytam - wydaje mi się to przytulnym rozwiązaniem, ale ktoś coś gadał o większej ilości kurzu w takim przypadku (że zostaje w dywanie), więc już sama nie wiem... a będziecie ją układali na beton czy jak? tapetowy motyw jak najbardziej, może u wezgłowia łóżka? albo na ścianie z drzwiami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 29.05.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Jasia, co do wykładziny...w naszej sypialni bedzie na beton. Do Zuzi kupiliśmy podkład, taki fajny mięciutki. Już sobie wyobrażam jak będzie się fajnie chodziło. W sklepie z wykładzinami przetestowaliśmy. A tapeta u wezgłowia łóżka to chiba odpada, sciana kolankowa na 3 cegły, no i nie wiem jakie łóżko bedzie to wezgłowie miało wysokie Się zobaczy Jutro idę oglądać i zapytowywać o ceny farb z mieszalnika. Podrzucono mi paletę baaardzo obszerną z Reliusa. Idę zobaczyć jak się ceny mają. Pewnie z krzesła spadnę No ale przeciez nie musze kupować od razu, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts