Amtla 04.10.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Olu Dziękuję za odpowiedź. U mnie już chyba jakieś "spaczenie". Ja widzę okna a nie dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 04.10.2007 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Olu Dziękuję za odpowiedź. U mnie już chyba jakieś "spaczenie". Ja widzę okna a nie dziury A może to ja mam spaczone widzenie, bo widzę dziury zamiast okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.10.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Widać, że kto buduje to JUŻ TAK MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.10.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Ola, dziękuję za zaproszenie na salon(y)! fajnie się zwiedza a... dachówkę pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 05.10.2007 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Pokażę, ale musze pojechać na budowę trochę szybciej niż zwykle. Jak jadę to jest ok 19:00, już jest ciemnawo i słabo widać dachówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 09.10.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 nie stresujcie się co prawda jeśli faktycznie w hurtowni nie mają dachówki to możecie na nią czekać - generalnie słyszałem że terminy na dachówkę są chore Ja jak nie mogłem się doczekać - objeździłem kilkanaście składów w okolicy i znalazłem po paręnaście sztuk dachówek do wzięcia od ręki I tak uzbierałem na przykrycie śmietnika. Wcześniej czekałem na dostawę z Dachluxu ponad 2 miesiące i nie było szans na dowiezienie Generalnie macie ładny projekt, fajnie idzie robota więc nie denerwujcie się Bywają znacznie gorsze momenty na budowie, a z wykonawcą (jesli dobry) nie warto się kłócić pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 09.10.2007 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Kirkris dzięki za wsparcie, każde dobre słowo na nasze zszargane nerwy działa kojąco. Chociaż nie powiem, trochę przystopowaliśmy z tym denerwowaniem się co by zdrowia nie stracić A z naszą dachówką szczytową może być mały problemik, bo jak się dopytywaliśmy tu i tam to nam mówiono, że chyba już tego modelu nie produkują Tylko w takim razie dlaczego Braas ma ten model cały czas w swojej ofercie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 10.10.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Spróbujcie wyszukać namiar do przedstawiciela Braasa na wasz rejon (na ogół takie info jest na stronach producenta) i zadzwońcie do niego popytać. Byc może uda wam się załatwić coś poza siecią. Ja tak załatwiałem jak miałem problemy z kabiną prysznicową - olałem sklep i rozmawiałem bezpośrednio z przedstawicielem producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 10.10.2007 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Spróbujcie wyszukać namiar do przedstawiciela Braasa na wasz rejon (na ogół takie info jest na stronach producenta) i zadzwońcie do niego popytać. Byc może uda wam się załatwić coś poza siecią. Ja tak załatwiałem jak miałem problemy z kabiną prysznicową - olałem sklep i rozmawiałem bezpośrednio z przedstawicielem producenta Już tak myślałam, że będę się kontaktowała bezpośrednio z Brassem jak mi tego moja hurtownia nie załatwi. Ale mówią, że załatwią. Jutro przed południem właściwa dachówka ma trafić na naszą budowę Nie uwierzę póki nie zobaczę na własne oczy, specjalnie się pofatyguję na plac "boju"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 11.10.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Ola i KrzysiekGratuluje dziennika, nasze rododendrony są na podobnym etapie, tzn jest juz więzba i jak pogoda dopisze to za kilkanascie dni skończą dach w całości ( przynajmniej mam taka nadzieję).Co planujecie jeszcze zrobić przed zimą?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.10.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 no piękny ten wafelek na dachu!! i komin się dobrze komponuje! patrzę i podziwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 12.10.2007 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Co planujecie jeszcze zrobić przed zimą? Vanka w przyszłym tygodniu wstawiają okna i bramę garażową i zakładamy alarm. Nie wiem czy pokusimy sie o połozenie instalacji elektrycznej czy poczekamy ze wszystkim do wiosny. Jasia, wafelek piękny ale ciagle nie jest skończony. Normalnie już mi się ryczeć chce!!! Jesteśmy bezsilni, ta hurtownia doprowadzi nas do szaleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 12.10.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 no szlag by to! jak to, co robić? dalej molestować! (no wiem, zbiera się na mdłości... ) a tak swoją drogą to dobrze, że Ci się pan od dachówek nie śnił, bo byś nieźle męża poturbowała pewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 12.10.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Co planujecie jeszcze zrobić przed zimą? Vanka w przyszłym tygodniu wstawiają okna i bramę garażową i zakładamy alarm. Nie wiem czy pokusimy sie o połozenie instalacji elektrycznej czy poczekamy ze wszystkim do wiosny. Ola i Krzysiek My podobnie sie zastanawiamy. Przed zimą chcemy wstawić okna i może zdązymy z elektryką. Zastanawialismy sie nad bramą ale w firmie gdzie chcielismy kupić bramę kazano nam sie nad tym zastanowić, poniewaz nie mamy jeszcze posadzki ( styrpopian plus posadzka). Powiedzieli , ze moze być problem, jeśli sie nie wstrzelimy z wymiarami. Jak to rozwiązaliście u siebie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 14.10.2007 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Ola i Krzysiek My podobnie sie zastanawiamy. Przed zimą chcemy wstawić okna i może zdązymy z elektryką. Zastanawialismy sie nad bramą ale w firmie gdzie chcielismy kupić bramę kazano nam sie nad tym zastanowić, poniewaz nie mamy jeszcze podadzki ( styrpopian plus podadzka). Powiedzieli , ze moze być problem, jeśli sie nie wstrzelimy z wymiarami. Jak to rozwiązaliście u siebie? Pozdrawiam Vanka, podpytałam męża jak to u nas będzie i powiedział, że zostanie jakies 13 cm na wylewkę. Myślę, że powinno być OK, ale jak będzie to się okaże jak będziemy wylewać A i nad elektryką cały czas sie zastanawiamy! Za "tak" przemawia fakt, że chociaż jedno będziemy mieć do przodu i na wiosnę jak wznowimy prace zostanie już trochę mniej do zrobienia. Na chwilę obecną jesteśmy bardziej za niż przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.10.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Dawno mnie tu nie było a ty normalnie już dach prawie gotowy Trzymam kciuki za dalszy ciag i biegnę nadrobić zaległości w dzienniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 16.10.2007 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Dawno mnie tu nie było a ty normalnie już dach prawie gotowy Trzymam kciuki za dalszy ciag i biegnę nadrobić zaległości w dzienniczku No daaaawno Cię nie było W każdym razie witam serdecznie po długiej nieobecności! A co to za piękny brzdąc w avatarku? Uroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.10.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 To moja córcia kochana. Pokazuje na tym zdjęciu jak umie ziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 16.10.2007 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 To moja córcia kochana. Pokazuje na tym zdjęciu jak umie ziewać A moja (patrz wyżej) pokazuje, ze niby jest grzeczna Niezły łobuz z niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.10.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 To już duża dziewczynka. Ile juz ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts