martkaw1 16.02.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Nie moge sie zdecydowac jakie fronty do szafek kuchennych wybrac. Mam dwie wersje i obydwie mi sie podobaja. Pomózcie!Pierwsza wersja to dolne szafki zebrano a gorne i taka wiszaca witryna w kolorze kawy z mlekiem gladkiewersja pierwszahttp://img71.imageshack.us/img71/6352/p2161925bw1.jpg wersja drugahttp://img215.imageshack.us/img215/7374/p2161928ly5.jpg dodam ze witryna jest poczesci przeszklona z ramka aluminiawa i taka tez jest jedna gorna szafka. paski oczywiscie w poziomie.Mam czas do poniedzialku. Pomozecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 16.02.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Zebrano jest ładne, ale moim zdaniem musi być wyjątkowo dobrze dopasowane do wnętrza, bo może przytłoczyć. Widziałem ostatnio kuchnie z orzecha amerykanskiego bodajze. To byl lepszy kompromis miedzy wyrazistoscia a nienachalnoscia, ze sie tak wyraze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma1719500095 16.02.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Ja obstawiam zebrano, ale to prawda, że taki wyraźny wzór wymaga dyscypliny w reszcie - dotyczy to nie tylko całej aranżacji, ale i dodatków. Pytanie - czy to jest dla Ciebie ok. Ale za to jaki ładny moze byc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 16.02.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Mnie się bardziej podoba zebrano, ale jak znam siebie to do kuchni wybrałabym drugi wariant - napewno spokojniejszy i może się tak łatwo "nie znudzi"w kuchni będę miec tradycyjnie, za to szafki do łazienki i ubikacji - będą coś w stylu zebrano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 16.02.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 wersja nr 2 jest dużo bezpieczniejsza 1 może stworzyć widok misz maszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 16.02.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Mam wersję dwa, lub bardzo podobną w sieni. Potwierdzam - bezpieczna w aranżacji. Mozna dostawić sporo dodatków i nie zabałaganisz przestrzeni. Kuchnie da Ci jasną (jesli nie planujesz samego ciemnego ) w przeciwieństwie zerbano (tak mi sie wydaje). W każdym razie ja przedpokój mam widny i jasny, wydaje się większy. W ogóle wersja 2 bardziej mi się podoba, zebra szybko wyjdzie z mody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martkaw1 16.02.2007 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Dziekuje za pomoc. Troche mi ulatwiliscie i mysle ze wybiore 2 wariant a zebrano wstawie do lazienki z biala glazura. Tak, tak chyba zrobie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 16.02.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 A mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martkaw1 16.02.2007 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Monika B czy masz jakies zdjecia swojego przedpokoju? Jesli tak to poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts