Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

drabinka w łazience

Luiza_Czesiek

Recommended Posts

Witajcie :D

Zwracam się do was z wielka prośbą...kiedyś, gdzieś ogladając aranzacje łazienek dopatrzyłam się czegoś wygladającego jak drabina na której wisiały sobie na szczeblach ręczniki i bardzo, bardzo mi się to spodobało tyle,ze kompletnie nie pamiętam gdzie to widziałam. :roll:

Może ktoś z Was też widzał owe cudo? :o :o

a może nawet wiecie gdzie można je kupic? :lol:

Pozdrawiam serdecznie.L.

HEJ...masz racje.... drabinka wyglądałą bąbowo!!!! to bylo w katalogu z Plytkami OPOCZNO, zdradze ci jeszcze ze moj mąż zrobil nam taka drabinke i tez pomałował na ciemny kolor-, przy płytkach koloru wanili...wygląda przeuroczo!

!!!, chetnie zescanuje ci katalog z ta strona- mam nadzieje ze sie dokopie gdzieś wśród tylu katalogow ktore sa u mnie, jeśii nie to najpozniej w marcu zrobie zdjęcie naszej drabinki i przesle ci...daj mi meila na: [email protected]

o dziękuję Ci bardzo :D :D :D

już nie moge sie doczekać zdjęcia Twojej drabinki. :o :o

Moja łazienka tez bedzie w kolorach wanilii i wenge więc ciemna drabina to moje marzenie do jej uzupełnienia, poza tym jakoś nie lubie wieszaków do ręczników mocowanych do płytek.

Jeśli możesz zdradzić to napisz mi gdzie kupiliście drewno na tą drabinkę? Może w moim ukochanym też obudzą się instynkta stolarskie :D :D :D hihihi

Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i jeszcze raz dziękuję.

:wink: Luiza

a ja widziałam taką drabinkę z bambusa w pismie wnętrzarskim z Wlk. Brytanii - fajnie wyglądało, ale odrzuciłam pomysł bo mam dwójkę maluchów i pewnie by mi to co chwilę przestawiały - bo toto było ruchome.

Mam nadal tą gazete, jakbyś chciała to mogę zeskanować i przesłać, tylko daj znać ...