Luiza_Czesiek 16.02.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witajcie Zwracam się do was z wielka prośbą...kiedyś, gdzieś ogladając aranzacje łazienek dopatrzyłam się czegoś wygladającego jak drabina na której wisiały sobie na szczeblach ręczniki i bardzo, bardzo mi się to spodobało tyle,ze kompletnie nie pamiętam gdzie to widziałam. Może ktoś z Was też widzał owe cudo? a może nawet wiecie gdzie można je kupic? Pozdrawiam serdecznie.L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 16.02.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 HEJ...masz racje.... drabinka wyglądałą bąbowo!!!! to bylo w katalogu z Plytkami OPOCZNO, zdradze ci jeszcze ze moj mąż zrobil nam taka drabinke i tez pomałował na ciemny kolor-, przy płytkach koloru wanili...wygląda przeuroczo!!!!, chetnie zescanuje ci katalog z ta strona- mam nadzieje ze sie dokopie gdzieś wśród tylu katalogow ktore sa u mnie, jeśii nie to najpozniej w marcu zrobie zdjęcie naszej drabinki i przesle ci...daj mi meila na: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luiza_Czesiek 17.02.2007 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 o dziękuję Ci bardzo już nie moge sie doczekać zdjęcia Twojej drabinki. Moja łazienka tez bedzie w kolorach wanilii i wenge więc ciemna drabina to moje marzenie do jej uzupełnienia, poza tym jakoś nie lubie wieszaków do ręczników mocowanych do płytek. Jeśli możesz zdradzić to napisz mi gdzie kupiliście drewno na tą drabinkę? Może w moim ukochanym też obudzą się instynkta stolarskie hihihi Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i jeszcze raz dziękuję. Luiza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 17.02.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 http://img458.imageshack.us/img458/1094/21z4aj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luiza_Czesiek 19.02.2007 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 editta dziękuję bardzo... to co prawda nie to o czym myślałam ale podoba mi się i zastanawiam się czy nie zmienię mojej koncepcji...przynajmniej częściowo... pozdrawiam serdecznie. L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 25.02.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 a ja widziałam taką drabinkę z bambusa w pismie wnętrzarskim z Wlk. Brytanii - fajnie wyglądało, ale odrzuciłam pomysł bo mam dwójkę maluchów i pewnie by mi to co chwilę przestawiały - bo toto było ruchome. Mam nadal tą gazete, jakbyś chciała to mogę zeskanować i przesłać, tylko daj znać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 27.02.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 całkiem przypdkiem trafiłam na to zdjęcie. co prawda nie w całości ale wiadomo jak reszta wygląda http://www.finezja-studio.pl/galeria/tapety/eijffinger/24.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts