Monika B 16.02.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Kolejny gadżet nowoczesnej kobiety? Co sądzicie? Przeglądałam watek o suszarkach, ale myslę raczej o dosuszaniu sporadycznym, bo z tego co piszecie wynika, że jednak lepiej na sznurkach Więc co, taki kombajn ma sens? Czym właściwie różnią się te dwie opcje? Kiedyś widziałam takie zestawienie wady-zalety obu, chyba w muratorze, ale nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 16.02.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Nie wiem jakie wady czy zalety itp mam pralkosuszarkę bosha od 7 lat. Mam bo chciałam Nie żałuję. Chciałam pralkę bez bajerów ale za to z opcją suszenia. Nie żałuję. Przydaje się nawet jak sporydacznie To nie żałuję i polecam szczególnie przydatna od czasu jak synek na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 16.02.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Ja jakoś nie mam zaufania do produktów 2 w 1, ale może za bardzo podejrzliwa jestem Sama zamierzam kupic parlkę i osobną suszarkę, marzę o takich super mięciutkich ręcznika jakie tylko suszarka daje, żadne płyny do płukania i suszenie na sznurkach mi tego nie zapewni, poza tym myślę, że przy małym dziecku, które już za chwilę się pojawi taki sprzęt mi się przyda i nie będę go używać tylko okazyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.02.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 J... poza tym myślę, że przy małym dziecku, które już za chwilę się pojawi taki sprzęt mi się przyda i nie będę go używać tylko okazyjnie. Trochę poza tematem, ale...Kolia - jesli dobrze odczytałam informację powyżej - gratulacje Powiedz, kiedy się pojawi? W grupie trójmiejskiej zrobimy imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.02.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Mam oddzielnie pralke i suszarke . 2w1 tez bym nie kupila . ..i gaci nie trzeba na sznurku wywieszac Namawiam na ten zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 16.02.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 J... poza tym myślę, że przy małym dziecku, które już za chwilę się pojawi taki sprzęt mi się przyda i nie będę go używać tylko okazyjnie. Trochę poza tematem, ale...Kolia - jesli dobrze odczytałam informację powyżej - gratulacje Powiedz, kiedy się pojawi? W grupie trójmiejskiej zrobimy imprezę A dziękuję, dziękuję. Miało być już w poniedziałek, ale coś mu się nie spieszy, teraz to już lada dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 17.02.2007 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Kolia! Gratulacje! Bachorek to najcudowniejsza sprawa świta. I nigdy nic już nie będzie takie samo Dziękuje Wam za wpisy. Czytałam watek o suszarkach i tak mi wyszło, że ręczniki - to owszem miękkie, ale wszystko inne pogniecione i i tak najlepiej potem dosuszać na sznurkach, więc trochę szkoda mi miejsca. No mysle dalej. Nie wiem czy Wy tez tak macie, ale po budowie mam już kompletnie dość zakupów i do rangi problemu urasta najmniejszy wydatek Chyba przy zakupie sprzetów odregowuję, fakt, że musiałam wiedzieć czego chcę. A teraz mogę marudzić do woli i nie wiedzieć. [/b][/i][/u][/code][/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 17.02.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 POgniecione?1/?!?!?!? Zawsze strzepię przed włożeniem i rzeczy wyciągam jak prasowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 18.02.2007 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Bawełnine t-shirty też? To coś źle zrozumiałam. Bo ja ze sznurka podkoszulków nie prasuję i wolałabym nie zakupić urządzenia, po którym musiałabym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 27.02.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Mam od kilku dobrych lat pralko-suszarke Indesit. Suszę głównie bieliznę, skarpety, więc oddzielna suszarka mi niepotrzebna, zreszta nie mam miejsca. Bardzo sobie chwalę. Trzeba tylko pamiętac, że zuzywa to prąd, a i wodę (do chłodzenia bębna). Juz parę postów na forach widziałam odradzających używanie pralko-suszarki, bo zużywa prąd do suszenia. No trudno, żeby nie zużywało Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 28.02.2007 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Dzięki Listeczko Zobaczyłam już ceny tych urządzeń i... na razie zakup odkładam. Trochę za dużo radości na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 mialam kiedys pralkosuszarke i szybko mi sie wielokrotnie psula sama suszarka nie wiem czy to wina producenta czy systemu (szlag trafial grzalke)polecam osobno pralke i osobno suszarke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 01.03.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Dzięki Listeczko Zobaczyłam już ceny tych urządzeń i... na razie zakup odkładam. Trochę za dużo radości na raz Ja miałam zadanie ułatwione - miałam kupic pralke, a w promocji trafiłam właśnie ten model pralko-suszarki, był w cenie pralki więc się długo nie zastanawiałam Do frosch - moja ma jakies osiem lat i żadnej awarii. Trudno mi powiedzieć, czy sprzęt naprawde porządny czy po prostu mam farta. Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
10-tka 02.03.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Ja używam pralko-suszarki już 10 roczek(firmy Ariston). Jak do tej pory żadnych usterek poza przytkaniem pojemniczka na plyn do plukania. Faktycznie samej suszarki używam w naglych przypadkach ale wlaśnie wtedy się przydaje. Jedyny minus to taki,że ubrania po suszeniu nie pachną już tak ladnie proszkiem czy plynem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Dzięki Listeczko Zobaczyłam już ceny tych urządzeń i... na razie zakup odkładam. Trochę za dużo radości na raz Ja miałam zadanie ułatwione - miałam kupic pralke, a w promocji trafiłam właśnie ten model pralko-suszarki, był w cenie pralki więc się długo nie zastanawiałam Do frosch - moja ma jakies osiem lat i żadnej awarii. Trudno mi powiedzieć, czy sprzęt naprawde porządny czy po prostu mam farta. Pozdrawiam zielony_listek po tym jak czytam , ze jestescie zadowolone ze swoich pralko-suszarek mysle , ze kupilam lipna marke (Ardo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts