mirela74 16.02.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Szukam osób budujących domek z projektu Klasyka biuro projektowe Krajobrazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela74 17.02.2007 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Czy naprawdę nikt nie buduje domku według tego projektu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
auf 21.02.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 czesc, ja zaczne budowac klasyke w kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
auf 21.02.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Czy zrobilas jakies zmiany w projekcie? Gdzie budujesz? pozdrawiam,Slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela74 21.02.2007 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam! Buduję w Rudziczce k/Żor od sierpnia 2007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela74 21.02.2007 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 a gdzie Ty budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela74 21.02.2007 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Ja zlikwidowałam drzwi boczne z salonu na taras,zamieniłam schody drewniane na betonowe pod którymi zrobię spiżarke,oraz jedno okno w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
auf 22.02.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Hej, u nas jedyna zmiana jest likwidacja drzwi bocznych z salonu na taras, poza tym projekt jest super i nic wiecej nie zmieniamy. Do sierpnia mam nadzieje miec juz stan surowy otwarty. Jakbys chciala obejrzec, pomimo odleglosci, to zapraszamy. Milego dnia,Slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
auf 23.02.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Mirela74 wyslalem do Ciebie P.W., ale nie wiem, czy doszla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtjk 13.08.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Czy jest szansa, że temat dotyczący Klasyki odżyje ? Jestem zainteresowany wszystkimi informacjami związanymi z budową tego domu, ponieważ sam zamierzam go budować. Chętni poznam opinię innych na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar-Tur 14.10.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Ja też zamierzam budować Klasykę. Dziwi mnie, że jest tak mało osób chcących budować wg. tego projektu. A szkoda, chętnie dowiedziałbym się co zmienialiście w projektach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtjk 14.10.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Zmiany, które wprowadziliśmy w projekcie:-doprojektowaliśmy piwnicę (a przez to: kotłownia trafiła do piwnicy, a na parterze w jej miejscu będzie garderoba),-ponieważ wejście do piwnicy będzie pod schodami to konieczne była zmiana kierunku schodów (będzie też wejście do piwnicy z garażu),-zlikwidowaliśmy podcień przy kuchni (powiększoną kuchnię oddzieliliśmy od salonu niewielką ścianką), -dołożyliśmy dodatkowe okno w kuchni,-przenieśliśmy taras (wraz z oknem tarasowym) na ścianę prostopadłą do położenia w projekcie, -zlikwidowaliśny wejście z garażu do sieni,-zlikwidowaliśmy owalne okna w ścianach szczytowych,-zmieniliśmy kształt i wiekość drzwi wejściowych (likwidacja łuku dotyczy też okna balkonowego),-podnieśliśmy ścianę kolankową o dwa pustaki,-powiększyliśmy jeden z pokoi na poddaszu,-zmieniliśmy ściany na ściany dwuwarstwowe, i to chyba tyle .... poza tym projekt jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar-Tur 14.10.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Witam. My zamierzamy budować dopiero na wiosnę. Zmiany które będą w projekcie: -od strony garażu zmienione okna na luksfery (wąska działka) -dodanie po jednym oknie dachowym żeby doświetlić pokoje na górze w których będą luksfery -wygospodarowanie w rogu kuchni niewielkiego pomieszczenia na spiżarnię -przeniesienie drzwi w sypialni na piętrze -kominek z ogrzewaniem DGP Myśleliśmy nad podniesieniem ściany kolankowej o dwa pustaki. Jednak nie wiem jaki będzie to miało wpływ na ogólny wygląd budynku. PS. Na jakim etapie budowy jesteście? I czy macie może jakieś fotki budynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtjk 15.10.2007 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Też zamierzamy rozpocząć na wiosnę, tymczasem złożyliśmy dokumenty do starostwa z wnioskiem o wydanie pozwolenia na budowę. Podejrzewam więc, że będziemy budować równocześnie. Chętnie będę wymieniał się doświadczeniami z placu budowy. Przy okazji możesz zdradzić w jakim rejonie Polski budujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar-Tur 15.10.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 ...Przy okazji możesz zdradzić w jakim rejonie Polski budujecie ? Lublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JessCatlin 26.01.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Mi też sie podoba projekt klasyka, miałam rozpocząć budowę w tym roku, ale mam 'opożnienia' z działką. Ja chcę powiększyć garaż na dwustanowiskowy i podnieść ścianke kolankową.Widzialam tak powiększony dom w stanie surowym i wcale nie traci proporcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 14.02.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Prosze o opinie na temat tego projektu:http://www.projekty.ign.com.pl/index.php?p=detail&id=288 Z góry dziekujePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 14.02.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Proszę o opinie i koszty budowy, szczególnie tych co budowali, budują lub będą budowaćz góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar-Tur 10.03.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Budynek wytyczony, zaczęli kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 01.04.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 i jeszcze w tym miejscu opinie ze strony pprojekt, zeby wszyscy zainteresowani bez problemu mogli tam zagladac :http://pprojekt.pl/projekt304-klasyka,opinie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts