JP68 29.12.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Na fundamenty wyszło około 1440 szt. przy wysokości 10 bloczków, a to tylko dlatego, że u nas jest duży spadek.Filary pomimo, że są częścią konstrukcyjną zrobione będą później.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JP68 06.01.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 AR-TUR - jakiej firmy blachodachówka ? ile wyszło metrów ? ile za położenie + obróbki i rynny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirma 13.01.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Mam inny projekt biura krajobrazy ale oprócz mnie ma go tylko jedna osoba.Więc pytanie tu ponieważ projet jest trochę podobny: Chciałem się podpytać o o narożniki. czy planujecie zrobić je tak jak jest w projekcieZ tego co oglądam zrobione zdjęcia to chyba wszyscy robią na rogach fundamentów proste fundamenty. A wydaje mi się powinno się powiększyć fundament na część narożną. Jak to jest u was? Jak planujecie to rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 13.01.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Mam inny projekt biura krajobrazy ale oprócz mnie ma go tylko jedna osoba. Więc pytanie tu ponieważ projet jest trochę podobny: Chciałem się podpytać o o narożniki. czy planujecie zrobić je tak jak jest w projekcie Z tego co oglądam zrobione zdjęcia to chyba wszyscy robią na rogach fundamentów proste fundamenty. A wydaje mi się powinno się powiększyć fundament na część narożną. Jak to jest u was? Jak planujecie to rozwiązać? ja mam fundamenty poszerzone, jak w projekcie. Narozniki będe miec jak w projekcie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirma 23.02.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 ja mam fundamenty poszerzone, jak w projekcie. Narozniki będe miec jak w projekcie pozdrawiam Czy bloczki betonowe masz juz wyprowadzone. Jesli tak to czy na rogach sa one poszerzone? Czy wiesz jak w przyszłości będzie to wykończone. Czy np na obłożony styropian będzie gazobeton i na to płytki klinkierowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 24.02.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ja mam fundamenty poszerzone, jak w projekcie. Narozniki będe miec jak w projekcie pozdrawiam Czy bloczki betonowe masz juz wyprowadzone. Jesli tak to czy na rogach sa one poszerzone? Czy wiesz jak w przyszłości będzie to wykończone. Czy np na obłożony styropian będzie gazobeton i na to płytki klinkierowe? nie zastanawiałem sie jeszcze nad technologią wykonania, popytaj tych co juz to zrobili pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JP68 04.04.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Foto z budowy naszej klasykihttp://jp68.fotosik.pl/albumy/561427-25.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 01.06.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 WitamMam pytanko. Na jakiej wysokosci wykonujecie podloge w garazu? Wg projektu jest ponizej o 15cm wzgledem innych pomieszczeń na parterze. Czy powinno sie wykonac na równi?Za info z góry dziekujęPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JP68 01.06.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 U mnie będzie jak w projekcie 15 cm niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 01.06.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 U mnie będzie jak w projekcie 15 cm niżej dzieki za info, u mnie teraz juz też ponizej o 15cm:) jaka izolacje scian fundamentowych stosujecie styropian - 6, 8 czy 10cm? klej, siatka, papa kubełkowa? jeden fachowiec powiedział mi ze wystarczy styro 10cm i papa kubełkowa (bez kleju i siatki) i pytanie odnosnie kominów cegła pełna + wkład ceramiczny? Prosze o fachowe doradztwo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 18.08.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 WitamProszę o informacje na temat kosztów budowy Waszej Klasyki.U mnie SSO z dachem kompleksowo wyniósł 115tys (bez kosztów działki, kosztów projektu, adaptacji, przyłącza energet., studni itd - dachówka ceramiczna Nibra F10, strop teriva, sciany silka N24). Własnie kończę ten etap.Ciekawi mnie bardzo jakie koszty przede mną.Wg moich wyliczeń wychodzi, ze przede mna koszty aby wprowadzić się to ok 165tys (bez wykończenia lazienki na poddaszu)Proszę o informacje. Mile widziane wycinki kosztorysu z dalszych pracPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JP68 25.04.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 (edytowane) http://img683.imageshack.us/img683/7526/p1110608a.jpg Uploaded with ImageShack.us ERLUS REFORMA XXL ANTRACYT Edytowane 6 Grudnia 2010 przez JP68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
travis8 13.04.2023 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 Witam,Jak rozwiązaliście Państwo temat klimatyzacji?Zastanawiam się nad umieszczeniem jednej jednostki 5kW na korytarzu na piętrze, na długiej ścianie nad schodami. Czy takie rozwiązanie zda egzamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts