jabko 26.02.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 No to nici z sensacji Świnie zgłaszać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.02.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 No to nici z sensacji Świnie zgłaszać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 26.02.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 świnie zgłaszać się obecna jestem rakolwiąświnią z gatunku chyba olchy kamień opal. proste nie....szkoda, ze nie dodają do horoskopów numerów totolotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goha_g 29.03.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 kuuuuukuuuurykuuuuu - kogut się zgłasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 13.04.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 qrna To tylko ja koza jestem? nie tylko ja tez koza jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.04.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 qrna To tylko ja koza jestem? nie tylko ja tez koza jestem Może chocczasami jesteście świniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 13.04.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Świnie zgłaszać się Zgłaszam się. Tylko okreslenie Dzik jakos mi bardziej pasuje Tak dumniej brzmi, hehe... Tylko, że mnie nic nie rozsadza, przeciwnie - najchetniej zapadłabym w sen zimowy. Ale to chyba Dzików nie dotyczy A może to trzeba duzo ryżu jeść żeby mieć energię? Chiński horoskop w końcu to jest. Ale jak mi sie skośne oczy zrobią... Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts