Mareko 31.05.2003 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2003 Szukam roznych informacji po forum i trudno jednoznacznie cos powiedziec o grzejnikach wiec zadaje to pytanie co w temacie. Niech sie odezwa zadowoleni lub niezadowoleni. Wystarczy wpisac jedno slowo, niewielki wysilek a dla mnie wazna informacja przed wyborem wlasciwych grzejnikow.Z gory dziekuje. Mareko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareko 01.06.2003 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2003 Czyzby nikt z forumowiczow nie uzywal grzejnikow Radson ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 01.06.2003 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2003 Powiem Ci za rok, jak juz pogrzeje takimi caly sezon. Ale mysle, ze przesadzasz. Nie sadze, zeby roznice miedzy podobnego typu grzejnikami w podobnej kategorii cenowej warte byly dzielenia wlosa na czworo. No bo czym sie rozni grzejnik? Ze ma jedna rurke bardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareko 01.06.2003 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2003 Czyzby nikt z forumowiczow nie uzywal grzejnikow Radson ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareko 01.06.2003 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2003 nie wiem dlaczego moj post pojawil sie 2 razy a wracajac do grzejnikow - Radson jest drozszy od np. Purmo wiec chcialbym wiedziec czy warto przeplacac ? Roznica jest 50-100 zl na grzejniku a ja mam do wymiany az 13 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMarusza 01.06.2003 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2003 To jeszcze jest cos drozszego niz Purmo ??!!Wydaje mi sie ze nalezaloby zapytac: jakie Szanowni Forumowiczeostatnio kupilscie dobre grzejniki w sensownej cenie ? Jesli Radson jest drozszy od Purmo, to sie nie dziwie, ze malo ktogo uzywa - pozdr - Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.06.2003 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2003 a grzejniki Cosmonova ?? ma ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareko 01.06.2003 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2003 zapytam raz jeszcze: czy ktos narzeka na grzejniki RADSON ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2003 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2003 A na co można narzekać przy grzejnikach. Ja bym sie zdenerwował gdyby ciekły a poza tym jakie wady może mieć kawał blachy który oddaje ciepło? Grzejniki wybiera się bo ci się podobają albo nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2003 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2003 niech je cholera wezmie, lakier z nich zlazi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts