Marwys 17.02.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 witam serdecznie forumowiczów... Mam na imie Marcin,mam 20 lat jestem studentem I roku politechniki poznanskiej...mieszkam w Golinie koło Konina.... ostatnimi czasy pochłania mnie łowiectwo... i w związku z tym pragnę urządzic sobie pokoik myśliwski. W tym roku razem z ojcem chcie wybudować kominek... Postanowiłem sie przedstawić bo nikt na razie nie odpowiedział na zadane przeze mnie pytanie... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 witaj moze nikt nie potrafil ci odpowiedziec na zadane pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marwys 17.02.2007 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 sądze ze wiekszosc osob ktorebudowały samemu kominek potrafią odpowiedziec na zadane pytanie, wciązczekam pełen napięcia ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.02.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 hejka Marcinie trza włączyć szperacza najsampierw, było o kominkach... a jak nikt nie odpowiada, to temacik podciągać (cosik wpisać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.02.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 hejka Marcinie trza włączyć szperacza najsampierw, było o kominkach... a jak nikt nie odpowiada, to temacik podciągać (cosik wpisać) Wkleić zdjecie jakiejś ładnej kobiełki (przypadkiem oczywiście) wtedy szybciej odpiszą, to tyle teorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 25.02.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Witamy pokoj mysliwski to jest to... a na scianach same parostki i trofea ja jeszcze troche i tez taki pokoj sobie zrobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 25.02.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 ... Wkleić zdjecie jakiejś ładnej kobiełki (przypadkiem oczywiście) wtedy szybciej odpiszą, to tyle teorii. Tak, tak Dać temat postu "GOŁE CYCKI" i od razu ludu ...ho ho ... Może przy okazji ktoś coś napisze o kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.02.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 ... Wkleić zdjecie jakiejś ładnej kobiełki (przypadkiem oczywiście) wtedy szybciej odpiszą, to tyle teorii. Tak, tak Dać temat postu "GOŁE CYCKI" i od razu ludu ...ho ho ... Może przy okazji ktoś coś napisze o kominku Marwys Daj znać czy "baloniki pomogły? A jak masz ich więcej to wklejaj gdzie się da. Znajdę je wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts