andrea73 17.02.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Co sądzicie o oknach z fabryki MS czy warto kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 17.02.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 maja dobra opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 17.02.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 A co sądzicie o Aluplast z Mrągowa ( profil standard)Czy MS ( profil Round Line) są lepsze? PozdrawiamBetsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 17.02.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Aluplast ma siedzibę w Poznaniu (http://www.aluplast.com.pl) więc najwyraźniej mylisz producenta okien z dostawcą profili. Natomiast MS nie ma w ofercie czegoś takiego jak "profil Round Line" (http://www.ms.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertas 17.02.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 A co sądzicie o Aluplast z Mrągowa ( profil standard) Czy MS ( profil Round Line) są lepsze? Pozdrawiam Betsi z Mrągowa to dealer czy producent ? profil Round Line- MS nie ma takiegio - chodzi o profil zlicowany MS ? http://www.ms.pl/photo.php/pl/termopcv0/0/ jego nazwa to "Tytanowy" , w wydaniu TERMO to bardzo '"ciepły produkt" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 17.02.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Co sądzicie o oknach z fabryki MS czy warto kupić? My wlasnie uderzamy w okna M&S Dostalismy od nich najlepsza oferte. A podczas rozmowy musze tutaj pochwalic,ze wykazali sie profesjonalizmem. Mozna bylo porozmawiac,liczyc na porade,wytlumaczyli wszystko co i jak.W dwoch innych firmach nazwijmy je X i Y zero porady.Co chciales to oni zrobia i nie wazne,ze jedno nie bedzie pasowalo do drugiego,ze tak sie nie powinno robic,ze takie rozwiazanie nie ma sensu,itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 17.02.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 A co sądzicie o Aluplast z Mrągowa ( profil standard) Czy MS ( profil Round Line) są lepsze? Pozdrawiam Betsi z Mrągowa to dealer czy producent ? F-ma Adams z Mrągowa to producent okien Aluplast rekomendowany przez centralę Aluplastu ( tą niemiecką). Raffan Ja też mam ofertę MS ( dobrą dosyć), ale Aluplast wychodzi taniej o ok. 2000 za praktycznie to samo. W oknach MS dobre jest to, że jest czterostopniowa uchylność okien czego nie ma Aluplast. Ale, czy to jest tak bardzo potrzebne? Pozdrawiam Betsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 17.02.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 A co sądzicie o Aluplast z Mrągowa ( profil standard) Czy MS ( profil Round Line) są lepsze? Pozdrawiam Betsi z Mrągowa to dealer czy producent ? F-ma Adams z Mrągowa to producent okien Aluplast rekomendowany przez centralę Aluplastu ( tą niemiecką). Raffan Ja też mam ofertę MS ( dobrą dosyć), ale Aluplast wychodzi taniej o ok. 2000 za praktycznie to samo. W oknach MS dobre jest to, że jest czterostopniowa uchylność okien czego nie ma Aluplast. Ale, czy to jest tak bardzo potrzebne? Pozdrawiam Betsi No niestety nasz wybor padl na okna drewniane,wiec sama rozumiesz,ze Aluplast......Rownica 2.000PLN???? Nam wyszla roznica miedzy najtansza oferta wlasnie M&S a najdrozsza firma X ok.26.000PLN. Jest o co walczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pslysz 17.02.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 My zakupiliśmy okna MS w styczniu złoty dąb parametry mają bardzo dobre, okna ładnie się prezentują ale na kilku oknach listwy przyszybowe idealnie się nie zgrywają. No i właśnie nie wiem co z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 17.02.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Najpierw wstaw tutaj zdjęcia bo pojęcie "na kilku oknach listwy przyszybowe idealnie się nie zgrywają" jest mało jednoznaczne. Jeżeli to wada okien to oczywiście reklamacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pslysz 17.02.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Nie posiadam cyfrówki "idealnie się nie zgrywają" tzn w rogach nie są idealnie dopasowane docięte, listwy są zaokrąglone i może dlatego sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 17.02.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 No to narysuj to... Jeżeli są "szpary" to bezwzględnie reklamacja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pslysz 17.02.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Szpar nie ma a rysunek mogę wysłać pocztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrea73 19.02.2007 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. nie mogłem wcześniej odpisać bo dopiero dzisiaj mam dostęp do netu. Z waszych podpowiedzi wynika że to dobra firma i jestem przekonany że to właściwy wybór. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pslysz 19.02.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Mieszkasz na Podkarpaciu ja również zapraszam na oglądnięcie już zamontowanych okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts