Holyboy 17.02.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Witam! Mam boiler Biawar OW-80 i chce go rozmontowac. Odkrecilem 6 srub z elementu do ktorego przykrecona jest grzalka. Myslalem ze wtedy bez problemu bede mogl wysunac calosc ale niestety nic ani drgnie. Jak to wymontowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 17.02.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 zwykle na dnie bojlera odklada sie sporo kamienia czy innych farfocji jak uzywales ponad 3 lata to moze tego byc i 1/2 wiadra z czasem to wszystko moze tworzyc na dnie bojlera skorupy - trzeba troche sily wtedy aby dno oderwac oczywiscie wode juz spusciles ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Holyboy 17.02.2007 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 boiler ma ponad 8 lat tak wode juz spuscilem przez doplyw zimnej wody, spodziewam sie ze to nie wszystko, ale mam nadzieje ze duzo tam tego nie zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 17.02.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 dalej nie odkreciles ?mam biawar 60 litrowy i oprocz tych6 srub nic wiecej nie mamoze uszczelka przegnila i ona trzymawalnij czyms smialo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_kacper 17.02.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Ja też mam takiego biawarka. Czy jest możliwość przerobić go jakoś tak żeby połączyć z piecem CO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 17.02.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 wszystko zalezy od pieca co lecz po co chcesz przerabiac ?wydasz na to kupe kasy ktora sie szybko nie zwroci to tylko legenda ze bojler bierze duzo praduuzywam rozsadnie bojlera, piekarnik elektryczny, mieszkanie bez zarowek energooszczdnych (w/g mnie daja niemile dla oka swiatlo) a rachunki mam okolo 70 zl/miesiacjuz woda+ kanalizacja wiecej mnie kosztujenie korzystam z 2 taryf ani z "wynalazkow" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Holyboy 20.02.2007 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 smiale walniecie oraz mocne podwazanie kluczem pomoglo dzieki za pododpowiedz, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts