JanuszC 25.02.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Zastanawiam się jak ważne sprawy macie na głowie że budowa domu w którym być może przyjdzie mieszkać do końca życia lub nawet dzieci dorosną starości jest tak małym epizodem. Może warto poświęcić 2 lata życia lub rok jeśli ma się dużo kasy i dopilnować swojego miejsca na ziemi? Prawdopodobieństwo że ktoś wybuduje za nas dom dobrze i w kosztach ekonomicznych jest możliwe ale bardzo mało prawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat146 27.02.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Ale dach dwuspadowy .Mnie kosztował podobny dom stan surowy otwarty 35tys. Miałem super ekipę i muraży i cieśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat146 27.02.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Ekipę do krycia dachu dachówką również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 11.03.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Ekipę do krycia dachu dachówką również To ja poproszę namiary na tego dekarza dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 11.03.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Ekipę do krycia dachu dachówką również To ja poproszę namiary na tego dekarza dziękuję Na budowie najwazniejszy jest sznurek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 11.03.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Na budowie najwazniejszy jest sznurek!!! A ja myślałam, że poziomica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts