magdakarnas 17.02.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 WitajcieZdecydowalismy sie na budowe domu w okolicach Wroclawia, dokladnie w okolicach Obornik Slaskich. Czy jest ktos kto budowal w tych okolicach i moglby mi polecic sprawdzonych wykonawcow. Budowe bede prowadzila na odleglosc, dlatego tez poszukuje dobrych, zaufanych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturK 04.03.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Witam, My także w tym roku zamierzamy rozpocząć całkiem sporą budowę w tych okolicach (pomiędzy Obornikami a Trzebnicą) i chętnie skorzystalibyśmy z rekomendacji. Po doświadczeniach z geodetą już nikogo "z łapanki" nie weźmiemy. Byłbym także wdzięczny za polecenie geologa i ludzi od kopania studni. Pozdrawiam, Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 04.03.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Witamzaglądnijcie do mojego dziennika budowy - w jednym poście podałam sprawdzonych do tej pory wykonawców (m. in. geolog, który również robi studnie:-)), a potem do listy misiów wrocławskich w stopce - tam też są sprawdzone namiary na fachowców od innych osób z grupy wrocławskiej. Magdo - budowa na odległość wymaga dobrego - prawdziwego kierownika budowy, który przypilnuje za Ciebie. Nie żałuj na to pieniędzy, bo poprawki kosztują czasem x3 (ja na szczęście nie mam problemu, dobry kierownik jest a i ekipy się sprawdzają).Ja buduję w Rogożu - obok Kryniczna i niedaleko Szewc.pozdrawiamDabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 05.03.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witaj ArturK. W sprawie geologii chętnie Ci pomogę, moje okolice. A mogę rónież doradzić sprawdzonego pana w sprawie studni. Daj tylko znać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturK 05.03.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witaj ! Bardzo dziękuję za deklarację pomocy i chętnie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts