Gość 31.05.2004 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Witam! Czy ktoś wybrał projekt PROXIMA z Domusa??????? Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMLAW 25.10.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Witam, właśnie buduję PROXIMĘ II. Okolice Poznania. W tej chwili stan surowy.PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mna 02.02.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Podbijam bo moze od tego czasu tego postu ktoś ją wybudował. Najbardziej interesuje mnie w okolicch Warszawy. Ujawnijcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artek681 18.02.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. Mam zamiar na wiosnę rozpocząć budowę domu z biura projektów Domus pod nazwą Proxima I Proszę Was abyście ocenili ten projekt i doradzili mi jakie warto wprowadzić zmiany. Poszukuję także osób, które już realizują budowę tego projektu.Pozdrawiam Artek 681 http://www.domus.wroc.pl/projekt1.html?id=22&flip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artek681 08.03.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Szkoda, że ten projekt nie wzbudza żadnego zainteresowania. Uważam, że jest super i idealnie pasuje na moją wąską działkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 30.07.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Podbijam bo moze od tego czasu tego postu ktoś ją wybudował. Najbardziej interesuje mnie w okolicch Warszawy. Ujawnijcie się. Podbijam - nie ma chętnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewczyna 11.10.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Jak w temacie - prosiłabym o opinie na temat tego projektu: http://domus.wroc.pl/projekt/proxima-ii Ja straciłam obiektywność, w projekcie się zakochałam, wszystko mi się podoba i nic nie przeszkadza. Może dlatego, że to jedyny projekt, który spełnia kilka naszych kryteriów jednocześnie - mieści się na działce o szerokości 21 m, ma garaż dwustanowiskowy, okno kuchenne od frontu, spiżarkę i dodatkowe pokoje na parterze. Dodatkowe zalety - wykończenie poddasza można potraktować jako drugi etap, aż trzy pomieszczenia mają wyjście na taras, układ względem stron świata jest jak na zamówienie. Wady, które widzę, to wąski garaż (ale pomieszczenie gospodarcze zaraz za nim załatwiłoby kwestię gratów) i niezbyt duża łazienka na parterze. Poza tym - bajka. Boję się trochę dachu, ale jego niewątpliwą zaletą jest brak lukarn. Pomóżcie, proszę, swoimi opiniami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 11.10.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Dom wydaje się być dobrze rozplanowany i przemyślany. Jest duża szafa wnękowa w wiatrołapie, jest pom. gosp. (5), masz duże pom przy garażu, jest spiżarnia i kuchnia, którą mozna fajnie zaplanować. Salon jest spory, pokoje nie są małe, ustawne, duże szafy się zmieszczą Jest WC dla gości Można go wykończyć etapami, najpierw parter potem poddasze. Kominek jest nieco dziwnie usytuowany. Przeniosła bym tv na ścianę z kominkiem, a sofy tam gdzie tv i przesunęła drzwi tarasowe bliżej ściany działowej Faktycznie powierzchnia dachu spora, ale mając dom na planie litery T tego nie unikniesz Tylko ten garaż wydaje sie być malutki, sprawdź jaka jest dokładnie jego szerokość, bo może okazać się że 2 samochody wejdą, ale na styk i możecie mieć problem by swobodnie wysiać z samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewczyna 11.10.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Dzięki Karola Garaż ma 5,25 m szerokości. Teraz mamy garaż pojedynczy, nie umiem tego wyczuć, czy 5,25 wystarczy na swobodne wysiadanie... Ale jeśli chcę ten dom, to chyba muszę uwierzyć, że tak! I umówić się z mężem, że to on będzie parkował jako drugi;) Ech... tak sobie myślę, że fajnie byłoby mieć to, czego się chce (np. wygodny garaż z przejściem do domu) i nie musieć iść przy budowie wymarzonego domu na żadne kompromisy. Ale nie znalazłam projektu, który rzeczywiście by temu sprostał, biorąc pod uwagę wymiary działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts