farida 23.03.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Hej, jest tam ktoś jeszcze ze starych czasów? Witaj Dostałam powiadomienie ,ale nie wiem,o jak stare czasy Ci chodzi?? Jak się ma Twój "napatyczak"? Nasz wygląda jak beczkowóz !!! Jest po terminie i nie możemy się doczekać wyżrebienia. Ale nasz cudak wszystko musi po swojemu... Pozdrawiam ,życzę całej koniarskiej braci udanego sezonu -jeżdzieckiego i budowlanego (blee ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata_80 09.07.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) Ciekawy temat biorąc pod uwagę portal, w którym znajduje się forum Ja interesuję się jeździectwem i cieszy mnie,że na forum znajdują się osoby podzielające moją pasję Do zainteresowanych: ostatnio odkryłam fantastyczny internetowy sklep jeździecki ( moderowano) Mają bogatą ofertę na sprzęt i akcesoria jeździeckie a dla stałych klientów atrakcyjne promocje:) polcam drodzy koledzy:) Edytowane 8 Czerwca 2016 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mustang88j 24.05.2016 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 (edytowane) Ciekawy temat biorąc pod uwagę portal, w którym znajduje się forum Ja interesuję się jeździectwem i cieszy mnie,że na forum znajdują się osoby podzielające moją pasję Do zainteresowanych: ostatnio odkryłam fantastyczny internetowy sklep jeździecki ( http://www.sprzetjezdziecki.com ) Mają bogatą ofertę na sprzęt i akcesoria jeździeckie a dla stałych klientów atrakcyjne promocje:) polcam drodzy koledzy:) To również mój ulubiony sklep! Najlepiej zapisać się na newsletter, czasami przesyłają fajne oferty:) Ostatnio wyhaczyłam w promocji super rękawiczki jeździeckie [moderowano Teraz poluję na nowe bryczesy, najchętniej ze dwie pary:) Mam nadzieję ze zrobią letnie przeceny Edytowane 8 Czerwca 2016 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julia155 13.08.2024 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia Witam Szukam kogoś kto jeździ konno z warszawy lub okolic mam na imię Julia mam 16l szukam kogoś na wspólną jazdę od czasu do czasu wiek niewazny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts